Ariana Grande și primele poze cu noul iubit. E…Wow!

Ariana Grande și primele poze cu noul iubit. E…Wow!
Ariana Grande și-a sărbătorit aniversarea de 27 de ani în acest weekend, având tematica inspirată din filmul “Midsommar”.

Pentru că artista nu a câștigat la licitație rochia de flori din “Midsommar”, a decis să își facă propria petrecere inspirată din povestea dramatică apărută anul trecut pe marile ecrane.

Licitația a fost câștigată de către “Academy Museum” pentru suma de 65 de mii de dolari. Asortată rochiei, a fost licitată și coroana de flori din film, pentru suma de 15 mii de dolari.

Tot inspirat din film a fost și machiajul cântăreței, având gene false cu flori precum cele din coroană, special create pentru ea de make-up artistul Michael Anthony. Acesta a povestit pe contul său de instagram cum a aplicat genele cu mici flori de hârtie și cum a compus întregul look.

Cea mai bună prietenă a artistei, Courtney Chipolone (foto stânga), a avut o coroană galbenă, asemănătoare cu cea a Arianei.

Ariana Grande nu s-a sfiit și cu această ocazie a postat și primele imagini cu noul ei iubit, Dalton Gomez (foto dreapta). Artista apare în imagini cu zâmbetul până la urechi, sărutându-și iubitul, semne că relația merge ca pe roate și cei doi sunt fericiți împreună.

Imaginile postate pe contul artistei de instagram a stârnit multiple reacții, printre care și cea a actriței cu care Ariana Grande împărțea platoul Disney, Liz Gillies. “Cred că acum am să văd acest film”, a scris Liz, declarând că era “prea speriată” să o facă atunci când filmul a apărut în cinema.

Printre alte comentarii Hailey Bieber, soția lui Justin Bieber, spune că tema petrecerii este “totul”. Hailey și Justin și-au unit destinele în toamna anului 2018 într-o ceremonie civilă privată în New York, nunta oficială având loc pe 30 septembrie 2019.

Dieta militară: slăbeşti 4,5 kg în 7 zile. Ce şi cât să mănânci