Arnold Schwarzenegger, bunic pentru a doua oară. Mămica este fiica lui, starul din „Gardienii Galaxiei”

Arnold Schwarzenegger, bunic pentru a doua oară. Mămica este fiica lui, starul din „Gardienii Galaxiei”
Arnold Schwarzenegger a devenit bunic în august, anul trecut, după ce fiica sa Katherine a dat naştere primului său copil, o fetiță. Aceasta a fost prima nepoată a actorului de 73 de ani care are cinci copii. Acum, vedeta a devenit bunic pentru a doua oară.

Katherine Schwarzenegger a născut, sâmbătă, cel de-al doilea copil pe care îl are cu soțul ei, Chris Pratt. Este vorba tot de o fetiță, care a primit numele de Eloise Christina, iar mândrii părinți au împărtășit vestea duminică pe Instagram. „Suntem atât de încântați să anunțăm nașterea celei de-a doua fiice a noastră”, au scris cei doi pe conturile lor de Instagram.

„Ne simțim mai mult decât binecuvântați și recunoscători”, au mai scris aceștia.

Arnold Schwarzenegger este bunic pentru a doua oară

Mica Eloise se alătură surorii Lyla, în vârstă de 1 an, și fratelui mai mare, Jack, în vârstă de 9 ani, pe care Pratt îl are cu fosta soție Anna Faris, scrie USAToday.com.

Dar nu vă așteptați la o avalanșă de fotografii cu bebeluși din partea cuplului, pentru că nu este stilul lor.  Deși Schwarzenegger a împărtășit mai multe fotografii cu prima fiică, Lyla, inclusiv fotografii ale degetelor fiicei sale și ale picioarelor îmbrăcate în pijama, proaspăta mamă nu împărtășește imagini cu fața ei și nici nu intenționează să o facă.

Autoarea, în vârstă de 32 de ani, și starul din „Gardienii Galaxiei”, în vârstă de 42 de ani, au căzut de acord să țină departe de rețelele de socializare chipurile copiilor lor până când aceștia vor fi suficient de mari pentru a face propria alegere.

„Este ceva foarte important pentru soțul meu și pentru mine să le oferim copiilor noștri și să putem avea această intimitate și să nu arătăm neapărat prea mult din ei pe rețelele de socializare”, a declarat Schwarzenegger pentru Hoda Kotb în timpul unei apariții la emisiunea „Today” în martie 2021.

Ca fiică a Mariei Shriver și a lui Arnold Schwarzenegger, ea știe câteva lucruri despre cum să crești în lumina reflectoarelor. În ciuda originii ei de superstar, Schwarzenegger a spus că părinții ei i-au oferit „darul intimității” și „o educație cât se poate de normală”.

„(Eu și frații mei) am avut voie să fim oamenii noștri și să avem propria noastră identitate și să alegem să pășim în orice formă de a fi în public pe care o doream atunci când ne simțeam confortabil. Și cred că acesta a fost un dar incredibil pe care ni l-au oferit nouă, copiilor”, și-a amintit Katherine Schwarzenegger.

Katherine Schwarzenegger și Chriss Pratt au o relație de patru ani

Katherine Schwarzenegger și Chriss Pratt și-au făcut publică relația în decembrie 2018, când Pratt a împărtășit o postare emoționantă cu ocazia zilei de naștere a lui Schwarzenegger. „Am prețuit timpul petrecut împreună, a scris Pratt la acea vreme.  Sunt încântat că Dumnezeu te-a pus în viața mea. Recunoscător pentru râsete, sărutări, discuții, drumeții, dragoste și grijă”.

În iunie 2019, cei doi s-au căsătorit într-o ceremonie de vis în Montecito, California, unde mireasa a purtat nu doar una, ci două rochii de mireasă Giorgio Armani Privé personalizate.

A doua zi după nuntă, cuplul a împărtășit o fotografie și un mesaj în care își descriu ziua cea mare: „Ieri a fost cea mai bună zi din viața noastră. Am devenit soț și soție în fața lui Dumnezeu, a familiilor noastre și a celor pe care îi iubim. A fost intim și emoționant. Ne simțim atât de binecuvântați să începem acest nou capitol al vieții noastre… În această dimineață nu ne simțim decât binecuvântați”.

Sursa foto: Instagram