Arnold Schwarzenegger i-a șocat pe fani. Cu ce mașinărie a ieșit la plimbare Terminatorul

Arnold Schwarzenegger i-a șocat pe fani. Cu ce mașinărie a ieșit la plimbare Terminatorul
Arnold Schwarzenegger are o pasiune pe care puțină lume o cunoaște. Iar acum a arătat-o întregii lumi.

Actorul din Terminatorul și-a făcut o achiziție la care nimeni nu s-a așteptat. Iată despre ce este vorba.

Arnold Schwarzenegger i-a șocat pe fani. Cu ce mașinărie a ieșit la plimbare Terminatorul

Fantasticul Arnold are pasiuni costisitoare. Și nu e vorba doar de sutele sale de perechi de cizme de cowboy, ceasuri scumpe sau limuzine de lux. Acesta și-a cumpărat recent și un tanc, cu care iese la plimbare ori de câte ori are chef. În plus, acesta și-a dorit dintotdeauna să devină tanchist, așa că manevrează această mașinărie extraordinar de bine.

„Mi-am dorit întotdeauna să fiu tanchist”

„Am învăţat cum să conduc un tanc, care m-a fascinat întotdeauna, cred, pentru că am crescut imediat după război şi am văzut trupele britanice care ne ocupaseră ţara. Aşa că mi-am dorit întotdeauna să fiu tanchist” a afirmat Arnold, citat de Yahoo Movie cu ceva timp în urmă.

Este același tanc pe care l-a condus când avea 18 ani

Interesant este faptul că tancul pe care Arnold îl deține este un M47, “exact acelaşi tanc pe care l-am condus când făceam armata în Austria, când aveam 18 ani”, a mărturisit Arnold cu ceva ani în urmă, potrivit The Inquisitr. Actorul l-a cumpărat în anul 1992 și l-a adus în Statele Unite.

Toți cei care au trecut pragul restaurantelor pe care le-a deținut în Las Vegas s-au bucurat să vadă tancul, întrucât a făcut parte din… decor. După ce Arnold și-a închis afacerea, l-a dus în în studiourile de film Melody Ranch Motion Picture Studio de la marginea Los Angeles-ului.

„Ai început acest război. Tu conduci acest război. Poți opri acest război.”

După ce Rusia a invadat Ucraina, Arnold a posta un mesaj video pe rețelele de socializare, în care le-a transmis rușilor că sunt mințiți. De asemenea, l-a acuzat pe țarul de la Kremlin că și-a dus soldații la moarte, doar pentru propriile interese. „Ai început acest război. Tu conduci acest război. Poți opri acest război.”, i-a transmis lui Vladimir Putin. Mesajul a fost urcat pe Twitter, YouTube și Instagram, dar și pe Telegram și a fost subtitrat și în limba rusă.

Sursă foto: instagram