Arnold Schwarzenegger se citează singur. L-a dat de gol chiar fiul său

Arnold Schwarzenegger se citează singur. L-a dat de gol chiar fiul său
Actorul din „Terminator” nu poate renunța la rolurile sale nici măcar acasă. L-a dat de gol chiar fiul său, Patrick. Arnold Schwarzenegger se citează singur.

Arnold Schwarzenegger este mândrul tată a cinci copii, dintre care cei mai cunoscuți sunt Patrick și Katherine, ambii făcuți cu jurnalista Maria Shiver. Arnold Schwarzenegger a devenit bunic în august după ce fiica sa Katherine a dat naştere primului său copil, o fetiță. Este prima nepoată a actorului de 72 de ani. Cu așa o familie mare și fericită, nu este de mirare că actorul se ține de glume din când în când. Patrick și-a dat de gol tatăl recent. A dezvăluit că Arnold Schwarzenegger se citează singur. 

Din când în când, actorului îi place să glumească cu copiii săi, atunci când îi prinde pe picior greșit. Fiul actorului, Patrick Schwarzenegger, a apărut la emisiunea Kelly Clarkson Show joi și a fost întrebat dacă Arnold, în vârstă de 73 de ani, folosește adesea replici din celebrele sale filme în viața de zi cu zi.

Arnold Schwarzenegger se citează singur. Folosește replici din filmele sale 

Patrick l-a dat de gol pe tatăl său și a dezvăluit că acesta se citează singur. Se pare că Arnold folosește mereu replica „I’ll be back” (n.r Mă voi întoarce, replica celebră din Terminator). Când gazda Kelly Clarkson a recunoscut că speră ca Arnold să spună „mă voi întoarce” oricând iese dintr-o cameră, Patrick a recunoscut că tatăl său într-adevăr face exact asta.

„Se va întoarce și spune:„ Mă întorc ”. Eu spun: „Tată, serios?”, a spus Patrick râzând.

Patrick este al treilea dintre cei patru copii ai lui Arnold și Maria Shriver, născuți după surorile Katherine Schwarzenegger Pratt, în vârstă de 31 de ani și Christina, în vârstă de 29 de ani. De asemenea, are un frate mai mic Christopher, în vârstă de 23 de ani, în timp ce Arnold îl împărtășește pe fiul său Joseph, în vârstă de 23 de ani, cu fosta menajeră a familiei, Mildred Baena.

Arnold și Shriver, acum în vârstă de 65 de ani, și-au anunțat despărțirea în 2011 după 25 de ani de căsătorie. Și-au finalizat divorțul în 2017.

Foto: Facebook

Curiozități despre egipteni. Ce rol aveau femeile și animalele în Egiptul antic