Așa arată casa visurilor Vlăduței Lupău. Vedeta le-a arătat fanilor primele imagini

Așa arată casa visurilor Vlăduței Lupău. Vedeta le-a arătat fanilor primele imagini
Vlăduța Lupău e la un pas să se mute în casă nouă alături de soțul ei, Adrian Rus. Construcția vilei a durat un an.

Cu ceva timp în urmă nu concepea să plece de lângă mama și tata. Acum, Vlăduța Lupău abia așteaptă să se mute la casa ei.

Așa arată casa visurilor Vlăduței Lupău. Vedeta le-a arătat fanilor primele imagini

Cu un an în urmă, Vlăduța Lupău a început construcția casei unde va locui alături de soțul ei și bebelușul ce urmează să vină curând pe lume. Vedeta e extrem de fericită de ceea ce se întâmplă în viața ei și le-a arătat fanilor cum arată vila. E vorba de o casă cu etaj, curte interioară și, bineînțeles, piscină.  „Sărbătorim un an de când am dat startul lucrărilor la casă. Nu mai avem mult și sperăm să ne mutăm!”, a spus artista pe Instagram.

Nerăbdătoare să devină mamă

Cântăreața numără zilele până când își va strânge copilașul în brațe și pare să nu mai aibă răbdare. „Începem numărătoarea inversă. Știu că această perioadă poate fi doar o dată în viață… așa că mă bucur de ea, chiar dacă îmi aduce și cele mai multe griji. E firesc! Sunt o mulțime de întrebări și de lucruri noi pe care le trăiesc.

Dar… mai știu și că este cel mai mare dar ceresc să porți și să simți în pântecele tău un suflet… iar la vremea dată să-l aduci pe lume… Abia te aștept micuțele”, s-a destăinuit artista cu o lună în urmă.

A pierdut două sarcini

Bebe este dorit din tot sufletul de părinți, mai ales că Vlăduța a avut ceva probleme de sănătate și a mai pierdut două sarcini. Ea și-a spus povestea în podcast-ul lui Mihai Morar, „Fain & Simplu”. „Am străbătut așa câteva mici obstacole, nu le-am zis niciodată. Nu am simțit nevoia să împărtășesc cu nimeni, decât cu Adi sau cu familia. (…)

Am avut încă două sarcini care s-au pierdut. (…) Cumva eram așa, nu mai știam ce se întâmplă, cum o să fie. În urmă acestor două sarcini pierdute, ne-am dorit și mai mult. Eram și mai dornici să se întâmple și să fie, adică minunea să existe. (…) În urma mai multor analize, am descoperit că aveam endometrioză”, a declarat Vlăduța Lupău.

Sursă foto: unica