Așa arată apartamentul de 12 milioane de dolari al unor vedete! Vă place?

Așa arată apartamentul de 12 milioane de dolari al unor vedete! Vă place?
Casele somptuoase ale starurilor de peste ocean, din Australia sau din Europa au fost mereu un subiect de atracție, fiindcă oamenii sunt curioși să vadă cum trăiesc artiștii și actorii pe care-i văd în filme. Azi, vă prezentăm interiorul unei astfel de vile, situate în Australia.

Actrița Cate Blanchett (foto) și soțul ei Andrew Upton s-au mutat de ceva timp din Australia în Marea Britanie, la Londra. De curând au vândut una dintre ultimele proprietăți rămase din Sydney.

Perechea s-a despărțit de apartamentul lor luxos, cu două etaje din clădirea Astor, relatează site-ul Domain. Deși prețul final de vânzare nu a fost dezvăluit, perechea a listat casa la agenția imobiliară, în martie, cu o valoare de 12 milioane de dolari.

Cate și Andrew au cumpărat proprietatea cu 8 milioane de dolari în urmă cu cinci ani, într- o clădire construită în 1923, cunoscută în oraș ca „The Astor”.

Apartamentul spațios măsoară 400 de metri pătrați și a fost cândva deținut de Barry Humphries. De fapt, el a a fost constituit din reunirea a trei apartamente pentru a crea unul imens.

Sufrageria este un spațiu larg, unde pot fi primiți mulți prieteni.

Apartamentul are interioare luminoase, albe și o abundență de lumină naturală datorită ferestrelor mari de pe fiecare perete.

Pardoselile din lemn într-un ton pal, decorate cu covoare moderne, ornamentate, adaugă senzația curată și luminoasă a proprietății. O scară albă curbată, cu o senzație futuristă, unește cele două niveluri pentru o senzație de coeziune.

Pentru bucătărie, cuplul de artiști au ales inoxul, în combinație cu o poliță de lemn.

Terasa apartamentului este piesa de rezistență. Ea oferă o superbă vedere la apă.

Cate, în vârstă de 51 de ani, soțul ei Andrew, în vârstă de 54 de ani, și cei patru copii ai lor, fiii Dashiell, în vârstă de 18 ani, Ignatie, în vârstă de 12 ani, Roman, în vârstă de 16 ani și fiica ei, Edith, în vârstă de 5 ani, locuiesc acum în Marea Britanie.

Familia a rămas doar cu o proprietate în Sydney, un apartament pe malul mării Elizabeth Bay pe care l-au cumpărat în 2013, pentru 1,92 milioane de dolari.

Cariera lui Cate Blanchett

Cate Blanchett, actriță australiancă, este câștigătoare a numeroase premii, printre care două premii Oscar, trei Globuri de Aur, trei premii BAFTA, trei premii Screen Actors Guild, precum și un premiu pentru interpretare feminină (Volpi Cup) în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Veneția. Între 1998 și 2010 Blanchett a fost nominalizată de cinci ori la Premiul Oscar.

Cum se pregătește Simona Halep să devină mămică. Exclusiv

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp