Așa mamă, așa fiică. Ce face zilele astea Lourdes Leon, fiica Madonnei

Așa mamă, așa fiică. Ce face zilele astea Lourdes Leon, fiica Madonnei
Ultimele apariții ale ei pe rețelele sociale au fost intens de comentate, iar acum, cu ultimele apariții nu stă deloc deoparte. În timp ce mama ei revine la New York, fiica cea mare a Madonnei  e foarte ocupată și ea.

Dacă vreți să știți ce face zilele astea Lourdes Leon, fiica cea mare a Madonnei, avem noutăți. Modelul în vârstă de 24 de ani tocmai a avut o apariție incendiară într-un bikini verde. Ea apare și într-un videoclop de promovare pentru designerul Barragán. Arătând la fel ca faimoasa ei mamă, Lourdes poate fi văzută cu o perucă blondă strălucitoare care ajunge până la talie alături pictograma „B” de la Barragán.

Ce face zilele astea Lourdes Leon

Lola, este personajul din videoclip interpretat de Lourdes. Clipul a fost publicat pe paginile YouTube și Instagram ale lui Barragán și este o promovare  pentru colecția de primăvară – vară 21 a designerului mexican Victor Barragán.

„Filmul este despre un tip care spionează o femeie și devine din ce în ce mai obsedat de ea”, a explicat regizorul și fotograful filmului Mayan Toledano. „Cu Lola, am vrut să schimb un pic rolurile, așa că atunci când află că este spionată ea joacă rolul pentru ea, după propria ei plăcere”. Potrivit presei, Mayan și echipajul ei au petrecut două zile filmând thriller-ul erotic la un motel din Long Island.

Lourdes, născută în 1996, este fiica Madonnei, 62 de ani, pe care aceasta o are cu fostul ei partener Carlos Leon, în vârstă de 54 de ani.

Lourdes sau Lola, așa cum îi spun apropiații, și-a construit treptat propria ei carieră. Ea este în prezent imaginea mai multor branduri de fashion de succes. Printre multe alte branduri, Lola a lucrat cu Stella McCartney și Addidas, mai apoi a fost contactată de brandul Marc Jacobs. Cariera ei de model pare să fie una înfloritoare.

Ce studii are fiica Madonnei

Madonna s-a dedicat educării fiicei sale. Poate nu știați, dar pe lângă faptul că seamănă foarte mult, cele două au o relație foarte apropiată și chiar lucrează împreună.

Lourdes nu este străină de industria modei, prin prisma carierei de model. Dar ea a colaborat cu mama sa pentru linia de îmbrăcăminte Material Girl încă din 2010. Inspirată de look-urile legendare ale Madonnei din anii 1980, colecția s-a dovedit un real succes.

Micuța Lourdes s-a mutat la Londra, pe vremea când avea doar 4 ani. Imediat a fost înscrisă la o școală cu predare în limbile engleză și franceză. În 2014 ea și-a luat diploma absolvind La Guardia School of Performing Arts din New York, iar după acest an a continuat studiile la  Universitatea din Michigan.

Lourdes Leon a urmat cursuri cu licență în muzică, teatru și dans pe parcursul celor patru ani de școală. De atunci activează atât în domeniul modei, cât și în cel artistic. De la mama sa, Lourdses mai are și alți frați. Rocco Ritchie e fratele ei pe care Madonna l-a conceput cu celebrul Guy Ritchie. Pe lângă acesta mai sunt patru frați, adoptați de vedetă.

Sursa foto: Instagram

Apariție frapantă: fiica Andreei Berecleanu. Studiază la Londra

Recomandarile noastre