VIDEO. Asta e rana de pe fața Andei Adam? Prima apariție a vedetei după bătaia de la Poiana Brașov

VIDEO. Asta e rana de pe fața Andei Adam? Prima apariție a vedetei după bătaia de la Poiana Brașov
Anda Adam a fost ieri, la amiază, implicată într-o altercație violentă cu o femeie, în recepția unui hotel de lux. Scandalul dintre cele două ar fi pornit de la o ceartă între copiii lor. Artista a fost lovită și zgâriată pe față.

Anda Adam și-a văzut de sărbătoarea Crăciunului, chiar dacă incidentul petrecut vineri în recepția hotelului de lux din Poiana Brașov ar fi putut să îi știrbească cheful.

Artista și-a despachetat cadourile în această dimineață și s-a afișat pe Instagram, oferind un pupic admiratorilor săi.

În imagine se poate vedea un semn în zona nasului, care fie e o umbră de la filtrul folosit pe aplicație, fie chiar zgârietura pe care i-a făcut-o mămica furioasă, ieri.

Cert este că violență a existat, confruntarea fizică având loc chiar sub ochii angajaților hotelului, dar și ai turiștilor. Recepționerii au chemat de îndată poliția, iar oamenii legii au întocmit dosar de cercetare penală pentru loviri.

Cele două femei s-ar fi luat la harță din cauza unui conflict izbucnit între copiii celor două. Anda Adam nu ar fi înjurat-o pe mămica bătăușă, însă i-ar fi spus că nu știe să-și educe copilul.

Surse demne de încredere ne spun că Anda nu era însoțită de logodnicul ei la momentul izbucnirii scandalului.

 

S-a deschis dosar de cercetare penală pentru loviri și alte violențe

”La data de 24 decembrie 2021, în jurul orei 15.10, Poliția Stațiunii Poiana Brașov a fost sesizată, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că, în interiorul unei societăți în regim hotelier, situată în Stațiunea Poiana Brașov din județul Brașov, are loc un conflict spontan, între două persoane de sex feminin. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat persoanele implicate”, potrivit IPJ Brașov.

”În cauză, a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări, in rem, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală, la finalizarea anchetei”, se mai arată în comunicatul IPJ Brașov.