Asta este adevărata relație pe care o are Irinel Columbeanu cu Monica Gabor și fiica lor Irina. Ultimele declarații ale lui au șocat, dar…

Asta este adevărata relație pe care o are Irinel Columbeanu cu Monica Gabor și fiica lor Irina. Ultimele declarații ale lui au șocat, dar…
Irinel Columbeanu a împlinit 65 de ani, iar fiica și soția nu l-au uitat. Deși ar fi vrut să fie alături, afaceristul s-a declarat mulțumit.

Petrecerea pe care a dat-o cu ocazia împlinirii a 65 de ani l-a făcut pe Irinel Columbeanu un bărbat fericit.

Monica Gabor și Irina i-au făcut lui Columbeanu cel mai frumos cadou de ziua lui. „M-au amuzat foarte tare…”

Chiar dacă nu mai învârte banii cu lopata, Irinel Columbeanu se bucură cu ce îi oferă viața. Iar pentru împlinirea celor 65 de ani a ales să fie alături de cei mai buni prieteni. Din păcate, Irina și Monica nu i-au fost alături, însă i-au trimis mesaje care l-au amuzat și l-au făcut fericit. În plus, el a avut parte și de un tort de ciocolată, care îi place enorm.

„Chiar dacă nu sunt aproape, eu țin legătura cu ele și totul este foarte bine”

„Mă bucură faptul că a ajuns cartea scrisă de mine la ele, în America, chiar de ziua mea! Cred că ăsta a fost cel mai important cadou pentru mine. Monica mi-a scris și ea «la mulți ani», la fel și Irina.

Mi-au transmis niște mesaje drăguțe cu emoticoane, care m-au amuzat foarte tare. Așa cum am spus, chiar dacă nu sunt aproape, eu țin legătura cu ele și totul este foarte bine. Bineînțeles că ar fi fost altceva, dacă erau alături de mine”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Click.

Ce cadouri a primit

Afaceristul a primit și multe cadouri, de la băutură și îmbrăcăminte la parfumuri. Dar cel mai important pentru el a fost faptul că s-a simțit iubit. „A fost o zi frumoasă, am petrecut-o cu câțiva prieteni, un cadru restrâns. Am primit și cadouri: parfumuri, băuturi, îmbrăcăminte. Prăjitura festivă a fost așa cum îmi place mie. Cu multă ciocolată, cu blat și am mâncat și eu chiar dacă am niște restricții medicale. Am făcut o excepție”, s-a destăinuit Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu: „Banii au schimbat-o. Îi dojenea pe toți. Totu-i puțea…”

Invitat în podcast-ul lui Nasrin AmeriIrinel Columbeanu a vorbit despre momentul în care Monica Gabor și-a schimbat total atitudinea față de cei din jurul său. Transformarea ei s-a produs din momentul în care a dat de bani. „Da, au schimbat-o (banii n.r.), la modul în care a ajuns să fie poreclită «Scorpia de Izvorani», în modul în care se purta cu ceilalți care o deserveau pe ea, gen fetele care o machiază la prezentări.

Da, au schimbat-o. Recent am văzut o filmare de la o prezentare a lui Botezatu și am văzut că avea o alură superficială, îi dojenea pe toți, totul îi puțea. I-am spus de mai multe ori că nu este frumos, dar nu am reușit să obțin o schimbare. Nu banii au schimbat-o, ci lucrurile la care a început să aibă acces în felul acesta, e vorba de «power».

Este adevărat că au fost prietene de ale mele care au observat acest aspect într-un stadiu mai incipient. Anna (Lesko) mi-a povestit ce a văzut în backstage-ul unui eveniment din acest punct de vedere.”, a mărturisit Irinel Columbeanu.

Sursă foto: Arhivă