Irinel Columbeanu face noi dezvăluiri: A „renunțat” la Irina pe Whatsapp

Irinel Columbeanu face noi dezvăluiri: A „renunțat” la Irina pe Whatsapp
În cel de-al treilea volum autobiografic pe care l-a scris, Irinel Columbeanu a povestit despre cum a luat decizia de a o lăsa pe Irina să se mute cu Monica Gabor, în America. Și, mai ales, rolul esențial pe care l-a avut Mr. Pink în această hotărâre.

Sunt sau nu căsătoriți Monica Gabor și Mr. Pink? Sunt ani buni de când lumea vrea să afle adevărul. Iată ce spune Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu a pus cărțile pe masă. Afaceristul spune tot adevărul despre relația Monicăi Gabor cu Mr. Pink

Invitat în podcastul lui Ameri Nasrin, Irinel Columbeanu lămurește totul despre relația pe care Monica Gabor o are cu Mr. Pink. Fostul miliardar de la Izvorani a recunoscut că cei doi sunt căsătoriți de ceva timp. Deși nu a vrut să se afle, Irinel s-a dat de gol, în momentul în care a explicat contextul în care și-a lăsat fiica să locuiască în America alături de mama ei.

El nu a dat însă mai multe informații și nu a spus când s-a întâmplat marele eveniment. De asemenea, Columbeanu a vorbit și de cearta pe care a avut-o cu milionarul chinez pentru micuța Irina.

„La vremea aceea nu era încă soția lui”

”A fost un conflict, într-adevăr, înăuntrul meu, între a ceda cerințelor venite din partea lor, adică a lui Pink și a soției sale, la vremea aceea nu era încă soția lui, parcă, de a nu mă întoarce cu Irina și să o las să stea în continuare la ei.

Îmi trebuia și mie un pic de timp pentru a gândi această perspectivă, le-am zis că nu pot da un răspuns pe loc, că e prea pripit. El s-a enervat, m-a acuzat de lipsă de responsabilitate față de Irina. Considerând că are dreptate, i-am răspuns Monicăi și i-am dat în scris răspunsul așteptat în acea seară”, s-a destăinuit Irinel Columbeanu.

De ce a renunțat la custodia Irinei

Pe de altă parte, Irinel a vorbit în cel de-al treilea volum al său, care urmează să fie lansat curând și de ce a renunțat la custodia Irinei. ”Laitmotivul lui Pink era ce are Ili de gând cu viitorul Irinei, să o lase atunci în America cu ei, să meargă la școală și să crească acolo. Nu îi venea nici să spună nu, nici să spună da.

Pur și simplu, evita să dea un răspuns tranșant, pentru că, sincer, nu era încă sigur cum și când ar fi fost mai bine pentru ea (…) până într-o seară, când îl aduseră de la un restaurant japonez înapoi la apartament și mai stătură amândoi de vorbă în mașina lui Pink, în parcarea subterană.

  ,,În 2017, Pink m-a certat, că de ce nu sunt de acord ca Irina să stea la ei. Am lăsat-o pe ea să aleagă, mi-am ascultat vocea interioară. În vara lui 2018 urma să plece în America și atunci m-am hotărât pe loc să o las să rămână acolo.”, a declarat Irinel Columbeanu pentru impact.ro.

Irinel Columbeanu nu se putea decide

Întrevederea între milionarul american și Irinel Columbeanu a avut loc într-o parcare subterană. Fostul afacerist povestește că, ceea ce l-a înfuriat mai tare pe afaceristul chinez este că acesta nu spunea nici da, nici nu, în ceea ce privește mutarea Irinei.

„Monica era în spate și nu zicea nimic, iar Pink se enervă că nu putea scoate de la el nici da, nici nu și începu să-l certe. Că asta înseamnă lipsă de responsabilitate față de copil și încă și mai multe, spuse sau nespuse și mai mult doar subînțelese.

Nu le putea nici el răspunde, nici ei, nici lui, ceea ce exact simțea că se petrece în sufletul său, înainte să se clarifice, el cu el, așa că le spuse că pe 9 ianuarie el și Irina se vor întoarce amândoi în România și după aceea se va mai gândi la acest subiect.”, dezvăluie Irinel Columbeanu în cel de-al treilea volum pe care îl va scoate curând pe piață.

Irina era supărată la plecarea din America

În cartea sa, Irinel Columbeanu mai povestește cum plecarea din America a fost puțin tristă pentru copila sa, dar și pentru el, întucât se frământa în urma discuției avute cu Mr. Pink.

Însă, odată ajunși în țară, a fost prins de tumultul cotidian și gândurile privind o eventuală despărțire de fiica sa i-au dat pace. Aveau să revină șase luni mai târziu, când Irina a mers în vacanță la mama sa, în America.

Decizia finală: și-a lăsat fiica la mama ei, în America

În vara lui 2018, Irinel și-a condus fata la aeroport. Urma să-și petreacă o mare parte din vacanță împreună cu mama sa, în America. Această perioadă cât a stat departe de Irina a fost determinantă pentru decizia lui Irinel Columbeanu. S-a hotărât să-I dea voie coplei să-și continue viața peste ocean, pentru că posibilitățile de dezvoltare personal, dar și condițiile de trai erau mult peste ce îi putea el oferi în România.

„Ceea ce, dintr-odată, îl izbi fu conștientizarea diferenței între cele două lumi, cea de acolo, în America, a permanentei accelerări a căutării și aplicării noului în toate domeniile, și cea de aici, din România, unde niciun doctor n-ar fi operat-o cu un consimțământ parental transmis în acest fel din străinătate, unde dacă vrei să candidezi undeva, la orice alegeri, ca să fie oficial andorsate semnăturile susținătorilor tăi trebuie neapărat să fie prezentate acelea pe hârtie „în original“.

Eventual într-o căsuță de tabel și, dacă mai sunt unele și false (că doar se vând, i se oferiseră și lui acum 6 ani, cu prețul pe mia de semnături), „lăsați, mai vedem noi“, „totul se-aranjează“. Se duse în fosta cameră a tatălui său ca să se gândească bine și să se hotărască ce să facă, și după ce așteptă să se facă o oră rezonabilă de vorbit, de fapt de continuat discuția din ianuarie cu Pink de la Los Angeles, când îl certase în parcarea subterană, puse mâna pe telefon:

— Bună, Monica! Știi, pe lângă consimțământul trimis pe WhatsApp mai am unul, în legătură cu ce am dezbătut atunci, în ianuarie, cu Pink în parcare, pe care ți-l transmit acum verbal, prin telefon: e OK.”, a mai povestit Irinel în cartea sa.