Irinel Columbeanu, mesaj plin de emoție pentru Irina. „Tatăl a vrut să o protejeze și a crescut-o izolată”

Irinel Columbeanu, mesaj plin de emoție pentru Irina. „Tatăl a vrut să o protejeze și a crescut-o izolată”
Ziua de 5 mai este una plină de semnificații pentru Irinel Columbeanu. Atât el, cât și fata își serbează ziua numelui.

Irinel Columbeanu nu ratează nici o ocazie să-i arate Irinei cât de mult înseamnă pentru el. Ce a postat pe rețeaua de socializare.

Irinel Columbeanu, mesaj plin de emoție pentru cea mai dragă ființă a sufletului său

Fostul miliardar de la Izvorani, dar și fiica lui, își serbează astăzi ziua numelui, de sfânta Muceniță Irina. Deși e trist că nu-și are copilul aproape, acesta a postat un mesaj pe rețelele de socializare, care i-a tulburat pe fani. „Irina, să ai parte de sănătate perfectă, fericire și baftă din belșug”, au fost cuvintele lui Irinel.

E fericit când Irina îi spune cât de mult îl iubește

Într-un interviu mai vechi, Irinel Columbeanu a mărturisit că cele mai frumoase momente din viața lui sunt acelea în care micuța îi declară dragostea. „Atunci când îmi spune „te iubesc” și îmi spune și în franceză, „je t’aime, papa”, e o bucurie de două ori mai mare decât dacă ar face-o în limba maternă. Mai știe să spună și-n engleză… Așa cum eu nu am ales să părăsesc țara, adică sa fug, și am avut răbdare să vină străinătatea peste mine, în 1989, vreau să fac la fel.

Nici fiica mea să nu simtă tentația de a pleca în altă țară, așa cum a simțit-o până și mama ei, pentru a se afirma. Vreau ca Irina să primească aici, stând la ea acasă, aceste șanse și posibilitatea de a se împlini grație, în primul rând, eforturilor părinților ei”, a spus acesta. Din păcate, visul nu i s-a împlinit, pentru că micuța trăiește acum în SUA, alături de Monica și iubitul chinez.

Cât de greu i-a fost să-și lase fiica în America

Nu a vrut să o lase să plece la mii de kilometri distanță, dar n-a avut încotro, iar în cartea pe care a scris-o, Irinel Columbeanu lasă să se înțeleagă că suferă mult: „Tatăl său a vrut să o protejez și a crescut-o într-un turn”. În trecut, afaceristul s-a luptat mult pentru custodia copilului, demonstrând că nimic nu e mai important pe lume pentru el decât Irina.

Iar acest lucru a sensibilizat multă lume. „S-a văzut sufletul tatălui. Da, din aceste punct de vedere – dacă au reușit să-l vadă. Cred că nu e greu să discerni acest lucru – nu vreau să mă laud, dar când mă uit în oglindă, nu țin niciodată ochii în jos”, a spus Columbeanu în trecut.

Sursă foto: instagram