Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu, Irina, face valuri în SUA. A fost și premiată

Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu, Irina, face valuri în SUA. A fost și premiată
Irina, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu are 15 ani și e o apariție surprinzătoare. A moștenit de la mama ei frumusețea, iar hotărârea a moștenit-o de la ambii părinți.

Puștoaica are numai 15 ani dar e decisă ce vrea să facă în viață, iar planurile nu includ o carieră în modelling așa cum bunăoară, visa să ajungă mama ei. Irina Columbeanu se pregătește să devină avocat, iar până va termina facultatea se implică activ în viața comunității din Malibu.

Irina este membru al Corpului Studențesc Asociat de la Liceul Malibu și susține și promovează implicarea elevilor la școală și în comunitate. Potrivit Click.ro, Irina Columbeanu este pasionată de comunicare și a fost și singura elevă de clasa a IX-a care a primit o nominalizare pentru evenimentul Tineretul Anului 2022 la BGCM, unde a concurat împotriva elevilor din clasele superioare ținând un discurs pregătit și prezentând un portofoliu extins al realizărilor ei.

Fiica foștilor soți Columbeanu militează și pentru schimbare și susține crearea de resurse echitabile pentru toți. Mândră de fiica ei, Monica Gabor a distribuit pe rețelele sociale o fotografie de la o gală la care a participat fiica sa și de la care nu a plecat acasă cu mâna goală, ci cu un premiu pentru munca depunde a fost premiată.

Puștoaica a primit premiul Dolphin Award, acordat de către Fundația Caritabilă Malibu Dolphin. Aceasta recompensează acele persoane sau organizații care și-au pus amprenta asupra dezvoltării socio-economice a locului. Inspirată de mama ei, Irina a fost îmbrăcată într-o rochie din mătase albă și cu o capă din blană în aceeași nuanță.

Irina Columbeanu e pasionată de mașini

După ce a divorțat de Irinel Columbeanu, Monica Gabor s-a mutat în SUA alături de iubitul ei, afaceristul chinez Mr. Pink. Acesta are un fiu, iar Monica a dus-o cu ea și pe fiica ei, mai ales că fostul ei soț, ajuns la ananghie, nu avea resurse ca să o țină pe aceasta la școala privată unde fusese înscrisă.

Irinel Columbeanu este tare mândru de fiica sa. Într-un interviu acordat sursei citate, acesta susținea că Irina Columbeanu își dezvoltă constant pasiunile, pe mai multe planuri. „E adevărat. A apucat-o acum pofta de condus mașina. Legislația, în SUA, permite tinerilor americani să se urce la volan la o vârstă destul de timpurie. Mai iese cu mașina, mai conduce. Din câte am observat, are o pasiune de a descoperi aspectele vieții”, spunea Irinel Columbeanu.

Sursa foto: Facebook