Exclusiv. Imagini cu Monica Gabor și Mr. Pink împreună, după ce toată lumea îi dădea despărțiți. Milionarul a făcut un gest de mare eleganță

Exclusiv. Imagini cu Monica Gabor și Mr. Pink împreună, după ce toată lumea îi dădea despărțiți. Milionarul a făcut un gest de mare eleganță
Monica Gabor nu a venit în Dubai ca să-și viziteze sora, ci ca să facă afaceri. Am aflat toate detaliile excursiei fulger, de doar 4 zile, dar și ce s-a petrecut între ea și Mr. Pink.

Monica Gabor a lăsat inelul de logodnă acasă, dar nu l-a lăsat și pe Mr. Pink. Cei doi formează în continuare un cuplu, iar vizita în Dubai a ei, nu a fost destinată, de fapt, surorii sale, Ramona. Ci a fost o călătorie de afaceri a milionarului chinez.

Tot mai angrenat în lumea cryptomonedelor, Mr. Pink a venit în Emirate pentru a negocia cu mai mulți șeici diverse investiții în bitcoin. Și a luat-o și pe Monica cu el, pentru a împușca doi iepuri dintr-un foc. Cu această ocazie, băcăuanca s-a revăzut cu sora ei, Ramona Gabor.

Pentru că Moni s-a afișat pe rețetele sociale doar cu sora ei, îmbrăcată în „Rochia despărțirii” (despre care puteți să citiți AICI) și fără inelul de promisiune, cu diamant galben, primit de la milionar, lumea s-a grăbit să-i declare despărțiți. Trebuie menționat și faptul că la ultima lor ceartă, Moni a fugit în Dubai la Ramona pentru a-și linge rănile.

Din fericire, cei doi sunt încă împreună și vă prezentăm imagini exclusive cu cuplul româno-chinez. Mai mult, veți vedea și diferențele de caracter dintre cei doi, ea fiind cunoscută cândva drept „Scorpia de la Izvorani” pentru atitudinea sa arogantă față de angajații săi, iar despre el se știe că este un om modest, care în trecut a fost călugăr.

Monica Gabor și Mr. Pink au fost răsfățați la micul dejun cu cafele pe care era imprimat chipul lor, la hotelul de lux în care s-au cazat pe perioada șederii în Dubai.

La plecare, milionarul a salutat respectuos personalul, Moni, nu!

Modestia și bunul simț sunt trăsături cu care Mr. Pink se afișează deseori, spun cei care l-au cunoscut. A spus-o inclusiv fostul soț al Monicăi, Irinel Columbeanu. 

Dovadă și felul în care și-a luat „La revedere!” de la personalul care i-a servit în Dubai. La polul opus, Moni doar le-a aruncat o privire și și-a văzut de drum.

Încărcată cu o pungă cu promoționale, Monica Gabor a trecut de personal precum „cuțitul prin brânză”, lăsându-l pe milionarul Pink în spate, ca să se ocupe de formalități.