Asta i-a despărțit pe Dani Oțil și Răduleasca. „Nu puteai să-i zici nimic”…

Asta i-a despărțit pe Dani Oțil și Răduleasca. „Nu puteai să-i zici nimic”…
Devenit soț, tată și partener de afaceri cu soacra, Dani Oțil nu se mai teme acum nici de fosta sa iubită, Mihaela Rădulescu. La ani mulți distanță de momentul în care s-au despărțit, vedeta vorbește deschis despre ce s-a întâmplat de fapt și a stat la baza rupturii de cuplu.

Mirarea e mare, dar aflăm că asta i-a despărțit pe Dani și Răduleasca. Poate că atunci ne imaginam că ar fi mai presus de astfel de probleme.

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au avut o relație care a durat șase ani. Atunci au făcut mare vâlvă în presă, mai ales că Mihaela a divorțat, iar Dani era cu muți ani mai mic decât ea. Cei doi s-au despărțit în anul 2014, când prietenii lor, de fapt, se așteptau să anunțe că se căsătoresc. Nu a fost așa. Se pare că anii care făceau diferența, 11 la număr, au contat, în cele din urmă. Dar, cei doi au rămas în continuare prieteni.

Mihaela Rădulescu, mesaj dur în ziua nunții fostului iubit

Cei care s-ar fi bucurat că Mihaela ar fi suferit în ziua nunții fostului ei partener, Dani Oțil, diva le-a scris de la Monaco. „Asta este pentru cei care cred că au parte de o zi proastă… Zâmbește tristeții, oamenilor nervoși sau celor singuri/ adună gunoiul din iarbă/ plantează un copac sau o plantă/ refuză să mai folosești paharele din plastic/ donează sânge/ petrece măcar o oră la un orfelinat sau la un centru de bătrâni/

Fă o mica donație/ gândește-te cât de norocos ești chiar în acest moment, cu lucrurile pe care le ai acum în jurul tău/ Nu mai ai cum să te simți la fel de mizerabil după ce faci un bine celor din jurul tău sau naturii sau… chiar ție”. Acesta a fost mesajul postat de Mihaela Rădulescu.

Iată ce i-a despărțit pe Dani și Răduleasca

Dani Oțil a vorbit acum pentru prima dată despre frustrările pe care le-a trăit în perioada în care era iubitul Mihaelei Rădulescu. Probabil au fost și altele, dar ceva l-a deranjat tare pe simpaticul prezentator de la Neatza. El a fost complet sincer într-un dialog cu Speak. Iată ce i-a mărturisit.

„Și Mihaela Rădulescu, ori de câte ori povesteam ceva tare acum 10 ani, acasă… Băi, știi ce-am făcut azi? Zicea: păi asta am făcut acum 10 ani!  Și te desfundai, îți dai seama. Ei îi ziceam: Băi, tu știi că eu am sărit, tu știi că eu m-am dat pe tiroliană de pe stâlpul…”, a recunoscut Dani Oțil.

Sursa foto: Instagram