Așteptarea a luat sfârșit, a fost lansat primul trailer al filmului Barbie

Așteptarea a luat sfârșit, a fost lansat primul trailer al filmului Barbie
Toată vara și toamna acestui an, lumea modei a intrat în frenezia Barbie, în așteptarea filmului omonim. Au fost lansate colecții de modă inspirate din garderoba celei mai cunoscute păpuși, dar și pantofi, butucănoși, precum ai jucăriei.

Așteptarea a luat sfârșit, primul trailer al mult așteptatului film despre Barbie a fost lansat. Milioanele de fani sunt în extaz. În primul trailer pentru filmul lui Greta Gerwig cu Margot Robbie în rolul principal, scenarista și regizoarea filmului „Little Women” a refăcut echipă cu Noah Baumbach pentru a scrie o nouă versiune a personajului mult iubit al păpușii.

Ryan Gosling și Margot Robbie joacă în noul film care se anunță o lovitură de maestru în ceea ce privește distribuția. Starul din „Suicide Squad” preia rolul păpușii Barbie, lansată inițial în 1959. Filmul se anunță unul satiric. „Oamenii au imediat o idee de genul: Oh, Margot o joacă pe Barbie, știu ce este asta, dar scopul nostru este să fim de genul: Indiferent la ce te gândești, noi îți vom oferi ceva total diferit – lucrul pe care nu știai că ți-l dorești, a declarat Margot Robbie pentru Hollywood Reporter. Ea a adăugat că speră ca filmul să „provoace o conversație atentă”.

Din distribuția plină de vedete mai fac parte Ryan Gosling în rolul lui Ken, precum și Will Ferrell, Issa Rae, Kate McKinnon, Simu Liu, Michael Cera, America Ferrera, Ncuti Gatwa, Emerald Fennell, Rhea Perlman și Kingsley Ben-Adir. Ferrell, care joacă rolul unui director executiv al Mattel, a numit filmul „exemplul suprem de artă înaltă și artă joasă” și „un comentariu uimitor despre patriarhia masculină și femeile din societate”.

Fanii păpușii Barbie așteaptă filmul de 7 ani. Și mai au de așteptat

Barbie a fost inițial în lucru în 2015 cu scenaristul premiat cu Oscar Juno, Diablo Cody, înainte de a trece la Amy Schumer în 2016, care urma să joace și să co-scrie. Ea a renunțat în 2017 și a declarat ulterior: „Cu siguranță nu au vrut să facă filmul așa cum am vrut eu să o fac, singurul mod în care eram interesată să o fac”. Apoi a fost aleasă Anne Hathaway ca protagonistă, înainte ca rolul să ajungă în cele din urmă la Robbie.

Barbie va ajunge în cinematografe în iulie 2023. Filmul va fi urmat de o altă adaptare desprinsă din brandul producător al jucăriei, Mattel. Este vorba despre o adaptare pentru cinematografe după păpușile Polly Pocket. Aceasta va fi scrisă și regizată de Lena Dunham și o va avea în rolul principal pe Lily Collins. Dunham a confirmat în octombrie că lucrează la scenariu. Alte filme Mattel în curs de dezvoltare sunt Masters of the Universe și Hot Wheels.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre