”Ați fost un escroc în politică?” Iată pe cine mai iscodește astăzi Denise Rifai!

”Ați fost un escroc în politică?” Iată pe cine mai iscodește astăzi Denise Rifai!
Vă așteaptă un interviu spectaculos despre un personaj public extrem de interesant, cu o poveste de viață incredibilă. A fost om de afaceri, polician și însurat de șapte ori.

A fost pe prima pagină a ziarelor de multe ori. Viața personală a acestuia a ținut  multă vreme primele pagini ale tabloidelor, prin divorțurile repetate, în ultima perioadă. Denise Rifai îi descoase marți, 24 noiembrie.

Pe cine mai iscodește Denise Rifai?

Omul de afaceri Silviu Prigoana vine la “40 de intrebari cu Denise Rifai”, marti, 24 noiembrie, de la ora 23:15!

Omul de afaceri Silviu Prigoană (56 de ani) vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, marti, 24 noiembrie, de la ora 23:15. Jurnalista va pune acele întrebări menite să clarifice o sumedenie de subiecte aparute în presă de-a lungul timpului.

Fondator al primei televiziuni de stiri din Romania, om de afaceti, fost deputat. Numele lui Silviu Prigoană  a fost în atenția publică și prin lungul șir de mariaje și divorțuri.

Silviu Prigoană a fost căsătorit cu prima sa soție Viorica, care a decedat la doar 30 de ani, în 1994. Din această căsătorie are doi fii, Honorius și Silvius. Silviu Prigoană s-a căsătorit a doua oară cu Adriana Bahmuțeanu, cu care a avut o relație tumultoasă, incluzând cinci divorțuri. Cei doi au împreună doi băieți, Eduard (9 ani) și Maximus (12 ani).

Silviu Prigoană și-a găsit liniștea și echilibrul odată cu Mihaela. Bărbatul a tras în sfârșit lozul cel mare atunci când a ales-o pe aceasta să-i fie mireasă. După o perioadă de scandaluri  cu Adriana Bahmuțeanu care părea că nu se mai termină, afaceristul trăiește cele mai frumoase momente în sânul familiei. Mia, așa cum îi spun prietenii, este fost producător de produse de patiserie și cofetărie în Făgăraș și are trei copii din prima căsnicie – Ionut (12 ani), Ana Maria (10 ani) și Alexandra (9 ani).

Ce îl întreabă Denise Rifai

„Divorțurile de Adriana Bahmuțeanu au fost doar pentru publicitate?”, „A fost gunoiul românilor șansă dumneavoastră de a face avere?”, „V-ați simțit complexat de handicapul dumneavoastră?”, „Sunteți un bărbat zgârcit?”, „De ce ați fost un escroc în politică?” sunt doar câteva din cele 40 de întrebări adresate lui Silviu Prigoană, în ediția de marți seară a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Cu toate că viață personală a acestuia a ținut  multă vreme primele pagini ale tabloidelor, prin divorțurile repetate, în ultima perioada, Silviu Prigoană a fost  foarte  rezervat în ceea ce privește aparițiile pe scenă publică.


Edward Sanda a reinterpretat șlagărul secolului XX. Vă place versiunea modernă?