Au ieșit la iveală lucruri șocante din relația lui Patrick Moratoglou cu Serena Williams. A ridicat palma la ea!

Au ieșit la iveală lucruri șocante din relația lui Patrick Moratoglou cu Serena Williams. A ridicat palma la ea!
Patrick Moratoglou, actualul antrenor al Simonei Halep stă prost cu nervii? Iată ce s-a întâmplat între el și Serena Williams.

Cu ceva timp în urmă, Patrick Moratoglou a avut o reacție greu de înțeles, victimă fiindu-i chiar Serena Williams.

Au ieșit la iveală lucruri șocante din relația lui Patrick Moratoglou cu Serena Williams

Serena Willims a fost lovită de Patrick Mouratoglou. Sunt puțini cei care au știut acest lucru, care a oripilat întreaga lume. De ce s-a ajuns la așa ceva? Potrivit declarațiilor antrenorului, povestea a început după ce Serena a întârziat la un antrenament foarte mult, apoi nu i-a răspuns antrenorului nici măcar la salut. Acesta s-a enervat atunci cumplit.

„Atunci, m-am apropiat de ea și am lovit-o puternic peste cozorocul de la șapcă”

Începutul colaborării a fost greoi. Atitudinea ei față de mine era mereu superioară. Într-o zi a venit la antrenament cu câteva zeci de minute mai târziu. Eu eram la teren și când a ajuns am salutat-o, iar ea nu mi-a oferit la schimb nici o privire. Efectiv, m-a ignorat. Am întrebat-o dacă e ok, nu am primit niciun răspuns.

Am început antrenamentul, a continuat să nu mă bage în seamă. A luat o pauză de la pregătire. Am început să-i explic ce nu era corect în antrenament. Se uita prin mine. Parcă nu existam. Atunci, m-am apropiat de ea și am lovit-o puternic peste cozorocul de la șapcă.

„De-atunci i-am câștigat respectul și nu mi-a mai fost frică de ea, nu mi-a mai fost teamă că mă va concedia”

Când a ridicat privirea spre mine i-am spus: Cât lucrezi cu mine trebuie să respecți 3 reguli clare. 1. Când ajungi pe teren, te uiți la mine și mă saluți. 2. Când vorbesc cu tine, mă asculți, mă privești și-mi răspunzi. Serena a făcut o pauză de 3-4 secunde și știți ce mi-a răspuns? Care e a treia regulă? De-atunci i-am câștigat respectul și nu mi-a mai fost frică de ea, nu mi-a mai fost teamă că mă va concedia”, a subliniat antrenorul Patrick Mouratoglou.

Cum a început colaborarea cu americanca

Se poate spune că Patrick Mouratoglou a devenit un star odată ce a început colaborarea cu Serena Williams, iar de atunci pe la academia lui s-au perindat doar sportivi de renume. Cum s-au cunoscut cei doi? “Îmi doream enorm să lucrez cu Serena. Era cea mai bună, dar ea avea antrenor atunci. Revenită după o accidentare, a făcut un Roland Garros foarte slab.

La câteva zile distanță am primit un telefon de la ea. M-a întrebat dacă poate veni să se antreneze la mine, la Academie. I-am răspuns afirmativ și acolo a început totul”, a afirmat Mouratoglou în producția Netflix.

Sursă foto: eurosport