Aveți grijă ce puneți sub pat că vă poate distruge viața

Aveți grijă ce puneți sub pat că vă poate distruge viața
Chiar dacă pare greu de acceptat, parapsihologii spun că un motiv pentru care vă puteți simți obosiți și nu vă puteți odihni ar putea fi prezența unor lucruri nepotrivite sub pat.

Sunteți din ce în ce mai agitați și pare că nimic nu mai funcționează la fel în viața dumneavoastră? V-ați uitat ce ați depozitat sub pat?

Aveți grijă ce puneți sub pat că vă poate distruge viața

Specialiștii în parapsihologie susțin că sub patul în care dormiți se pot strecura energii negative care vă pot da toată viața peste cap. Ce pot alimenta aceste energii? Lucruri de care trebuie să scăpați și nu vă îndurați, cum ar fi fotografii sau obiecte din relațiile pe care le-ați avut și în care ați suferit.

În consecință, niciodată nu trebuie să depozitați sub pat cutii în care v-ați pus amintirile. Feriți-vă și de obiecte sau poze care au aparținut persoanelor care au trecut în neființă. Acestea trebuie să stea în cu totul alt loc. De asemenea, nu păstrați nici vreun cadou de la fostul iubit.

Cum scăpați de aceste energii negative

Primul pas care trebuie făcut pentru a înlătura rapid aceste energii negative este să păstrați locul mereu curat și să stropiți frecvent cu aghiasmă și busuioc.

Aveți grijă și la hainele murdare sau încălțămintea pe care multă lume o aruncă sub diferite paturi. Vă vor stoarce de energie și nici nu veți realiza acest lucru. Nu în ultimul rând, florile veștejite nu au ce căuta nici în dormitorul dumneavoastră și nici în casă.

Atenție unde așezați patul

Specialiștii în Feng Shui vă avertizează și asupra locului unde trebuie așezat patul. Potrivit acestora, nu e bine să fie pus pe același perete cu ușa. Dar se recomandă ca în dreapta și stânga acestuia să aveți două noptiere. Doar astfel se spune că energiile se echilibrează foarte bine. Un alt lucru la care trebuie să fiți extrem de atenți este ca în jurul patului să nu fie colțuri sau unghiuri ascuțite.

Sursă foto: fresh24