Băiatul rău, Puya, cel mai iubitor soț. Iată cum își ține fanele la distanță. Video

Băiatul rău, Puya, cel mai iubitor soț. Iată cum își ține fanele la distanță. Video
Recent, Puya a făcut un show incendiar, iar de la concert nu a lipsit Melinda, partenera lui de viață. Reacția artistului din timpul spectacolului a devenit virală.

Când vine vorba de familie, nimeni nu-l întrece pe celebrul Puya, care face o echipă extraordinară cu soția sa.

S-au căsătorit în anul 2011 și au avut o cununie civilă total atipică. S-au îmbrăcat amândoi în pantaloni scurți și tricou, aceeași ținută abordând-o și invitații. Puya și Melinda au trei fetițe superbe și sunt parcă mai uniți ca niciodată. Rapperul nu poate uita niciodată momentul în care a cunoscut-o pe cea care i-a schimbat viața.

Puya și Melinda, în America Express

„Era tare în gură, sincer, și asta mi-a plăcut. Am făcut schimb de telefoane și am tot vorbit”

„Ea prezenta Balulul bobocilor în Deva și eu trebuia să cânt. Doar că aveau 1.000 de oameni în sală și mie mi-au zis că nu mai au bani. Așa că nu am mai cântat. Practic, mi-a tras țeapă la concert. Nu ți se pare romantic? Nici acum nu recunoaște și spune că, de fapt, eu le-am tras țeapă.

Era tare în gură, sincer, și asta mi-a plăcut. Am făcut schimb de telefoane și am tot vorbit. A durat ceva, oricum. Cântam pe oriunde, oricum, numai să merg încolo. Până într-o zi când mi-am luat inima în dinți și i-am sunat părinții”, a mărturisit artistul cu ceva timp în urmă.

„Fii atentă, o vezi pe aia mică și neagră de acolo?”

Aflat recent pe scenă la un concert care le-a rămas fanilor în suflet, Puya s-a trezit cu o fană care a venit să danseze alături de el. Artistul a oprit imediat și i-a dat o replică tinerei, ce nu va fi uitată prea curând. „Stop, stop. Fii atentă, o vezi pe aia mică și neagră de acolo? Aia e nevastă-mea, nu ai cum să dansezi cu mine.

@postolachi.ana

In a world full of PIQUE be a PUYA #puya #pique

♬ sunet original – Ana-Maria Postolachi

Deci, nu ai cum. E imposibil. E mică și a dracu’. Lasă-mă că eu știu să cânt singur, fără dansatoare. Începem din nou”, i-a spus Puya femeii. Fata a înțeles imediat și s-a retras alături de o prietenă care venise să o ia de lângă celebrul rapper.

„Lecții de viață… Jos pălăria, Puya”

Așa cum ne-am fi așteptat, momentul s-a viralizat, iar fanii au fost impresionați de reacția cântărețului și l-au felicitat. „Nu am crezut niciodată că Puya are un caracter atât de mișto. Bravoooo”, „Fiecare femeie merită un Puya în viața ei”, „Mi-am schimbat total părerea despre Puya.

E un familist convins și un om de nota 100. Mai normal decât multe alte vedete și fără figuri. Respect!”, „Lecții de viață… Jos pălăria, Puya”, „Așa bărbat, jos pălăria”, au fost câteva dintre reacțiile internauților.

Recomandarile noastre