Băiețelul lui Jorge se crede fetiță. Să vedeți cum îl susține tăticul său

Băiețelul lui Jorge se crede fetiță. Să vedeți cum îl susține tăticul său
Jorge se numără în topul celor mai îndrăgiți și talentați cântăreți din România. El este și tatăl unui puști minunat. Absolut atipic. Băiețelul se crede altceva decât este, iar reacția tatălui e fenomenală.

Băiețelul cântărețului Jorge se crede fetiță, iar artistul îl susține. Încă de micuț acesta preferă să se joace doar cu păpușile, să poarte fustițe și este atras de obiecte feminine, cum ar fi oja de unghii. Acum băiețelul are cinci ani.

Jorge a recunoscut că aceste „tabieturi” nu îl deranjează deloc la copil. Din contra, îl susține și îl încurajează să  fie ,,așa cum este el”. Artistul a povestit, anul trecut, într-o emisiune TV, că și lui, atunci când era mic și lui i se părea interesant să se încalțe cu pantofii cu toc ai mamei sale.

Cântărețul a împărtășit și cu fanii săi momente emoționante alături de cel mic. El a postat. De-a lungul timpului, pe Instastory fotografii fiul său îmbrăcat în roz. Așa a făcut și anul trecut pe 1 decembrie.
„La mulți ani români de pretutindeni, de orice culoare și de orice orientare. La început a fost greu, mă împotriveam, băiatul meu trebuie să fie băiat, apoi îmi scria lumea și aveam dubii. După un timp am simțit să îl sutin necondiționat, că de fapt asta înseamnă iubirea, nu să îl iubesc așa cum vreau eu, ci așa cum vrea el”, a scris artistul.

Ce spune Jorge despre fiul său care se crede fetiță

Pe numele său complet George Papagheorghe, Jorge este un cântăreț român, dansator și prezentator de televiziune. A fost prezentator al showului România dansează, difuzat din 17 martie 2013 pe Antena 1. Artistul are doi copii. în afara băiețelului căruia îi place să își facă manichiura, mai are o fiică, în vârstă de 13 ani.

Tot anul trecut, artistul a explica și de ce își lasă fiul să pretindă că e feiță. „Am crezut că în sfârșit a venit un bărbat în casă. Și, când colo, el se joacă cu păpușile și îmi cere să-l dau cu ojă. L-am dat o dată, de ce să nu o fac. Nu mă deranjează, poate alege ce vrea să fie când va fi mare. Mi-a cerut cu disperare o păpușă și a trebuit să mergem mulți kilometri până la magazin să i-o iau.

S-a dus glonț la păpușă și a luat-o. L-am întrebat dacă vrea și o mașinuță. M-a repezit, mi-a spus că nu, cum adică să-i iau mașinuță? În altă zi mi-a zis direct. Am Instagramul plin de mesaje, oameni care îmi scriu cum e posibil să fac așa ceva. Nici nu știu ce să le răspund. Sper ca, până când fiul meu va fi mare, să fie o societate de oameni mai destupați la minte”, a povestit Jorge în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Sursa foto: Instagram