Băieții lui Borcea și Olăroiu au plecat în vacanță la distracție, tocmai în Dubai. Cei doi sunt prieteni buni, bucurându-se împreună de viața dulce oferită de celebritatea părinților lor, care sunt moguli în fotbal. Totuși, în Dubai nu au plecat singuri, ci acompaniați de Cosmin Olăroiu, dar și de Ionuț Luțu, soferul lui Gigi Becali. Grupul de patru se va distra probabil până dimineața în cluburile de lux din Dubai, o destinație scumpă de altfel. 

Dani Olăroiu, acum câțiva ani

Pe Patrick Borcea și Dani Olăroiu îi leagă o prietenie strânsă. Patrick a fost prezent anul trecut la ziua lui Dani Olăroiu, când acesta a împlinit 31 de ani. Olăroiu Junior este un personaj cunoscut în peisajul bucureștean. Acesta a reușit să atragă în viața lui amoroasă de-a lungul timpului o serie de domnisoare care mai de care mai arătoase. Ceea ce este și de înțeles, ținând cont că este îmbrăcat la ultima fiță și conduce numai mașini scumpe. Un exemplu în acest sens ar fi Mercedes-ul G Klass preparat de Brabus, pe care juniorul îl conducea în 2019. 

Băieții lui Borcea și Olăroiu, prieteni la cataramă  

Pe partea cealaltă a acestui duo îl avem pe Patrick, băiatul mai mare al lui Cristi Borcea, în vârstă de 23 de ani. Tânărul a suferit o operație de micșorare a stomacului în urmă cu câțiva ani și a reușit să slăbească aproximativ 40 de kilograme. Ulterior, Patrick și-a schimbat total viața, s-a apucat de mâncat sănătos și de sport. Nici pe parte profesională nu i-a mers rău, căci și-a deschis un pub de care se ocupă. 

Patrick Borcea, alături de tatăl său și mama vitregă, Valentina

Despre prietenia lui Patrick cu Dani se știe că este una strânsă. Sunt atât de apropiați, încât anul trecut au fost împreună la o petrecere, de unde s-au molipsit amândoi cu coronavirus. Fiul lui Cosmin Olăroiu a avut parte de simptome ceva mai grave decât fiul lui Borcea și a avut nevoie chiar și de asistență medicală. Rămâne de văzut ce aventuri vor mai trăi cei doi prin Dubai. Mai ales că Tata Oli e cu ei, cu cardul doldora, căci întotdeauna a fost bine plătit ca antrenor la importante echipe de fotbal.

Foto: Facebook

Asta ne lipsea! Epidemie de gripă aviară la om în Rusia

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp