Băieții marilor fotbaliști. Ce legătură au cu gazonul!

Băieții marilor fotbaliști. Ce legătură au cu gazonul!
Tații lor au fost cei mai ovaționați fotbaliști ai României, idoli a generații de tineri sportivi. Desptre ei au scris râuri de cerneală și li s-a spus că sunt cei mai mari fotbaliști ai României. Peste zeci de ani, fiii lor, sunt frumoși de rup, dar mai presus de toate, sunt foarte talentați.

Fiul celui mai mare fotbalist român din toate timpurile, considerat unul dintre cei mai buni mijlocași ofensivi în Europa anilor ’80 și ’90, Gheorghe Hagi, îi calcă serios pe urme. Ianis Hagi , 21 de ani, este considerat deja unul dintre cei mai buni fotbaliști ai generației sale, în lume. Și e pus pe fapte mari!

Românul, care joacă pentru Rangers, a revenit în forță la antrenamente și a avut un mesaj special pentru fani, după al doilea antrenament de la revenirea în Scoția. ”Din nou la lucru! Energie avem, asta e clar! Acum trebuie să muncim”, a scris Ianis Hagi pe Instagram, iar postarea a adunat în scurt timp peste 30.000 de aprecieri.

El a fost transferat definitiv de la Genk la Rangers, în schimbul sumei de 3.5 milioane de euro. Ianis Hagi a revenit în Scoția și a început de luni pregătirile sub comanda lui Steven Gerrard.

„Dacă Hagi va impresiona, următoarea etapă din cariera lui poate însemna un transfer în Anglia, la o echipă de Premier League. E un traseu pe care l-au avut mulți străini, care au ajuns, mai întâi, în Scoția, pentru ca apoi, după prestații bune aici, să facă pasul spre Anglia.

Ianis a arătat deja calitate, are o viziune bună a jocului, știe să își folosească ambele picioare, iar dacă va marca mai des în noul sezon, cu siguranță, fanii îl vor iubi și mai mult”, a declarat jurnalistul sportiv Gareth Law, de la The Scottish Sun, pentru Adevărul.

Juniorul lui Mutu a început antrenamentele la 3 ani

Selecționerul naționalei de tineret a României, nu-și mai încape în piele de mândrie când vine vorba de mezinul său. Tiago, fiul cel mic al lui Adrian Mutu, în vârstă de doar trei ani, este înscris la Juventus Academy, unde a început deja antrenamentele de fotbal și lovește mingea foarte conștiincios. ”Briliantul” şi-a însoțit mezinul la primele antrenamente de la Juventus Academy.

”Sunt bucuros că îi place, pentru că dacă a doua zi îmi zicea că nu mai vrea la antrenament, îmi părea foarte rău. Mă întreabă în fiecare zi când mai vine la antrenament, e îmbucurător“, a declarat Mutu pentru Gsp. Mândrul tătic povestește că băiatul a dat prima dată în minge când avea numai 11 luni. Cu așa un debut, nu e de mirare că așteptările sale sunt mari. ”În 15 ani, vom avea un nou Mutu la națională”, a mai spus fostul atacant pentru sursa citată.

Sfatul lui Gică Popescu pentru fiul său

Baiatul lui Gică Popescu se antrenează cot la cot cu Ianis Hagi. Scopul lui e să îi calce pe urme tatălui și să ajungă mare fotbalist! Nicolas Popescu are 17 ani, e la Viitorul și joaca și în naționala de juniori a României.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

”A venit Ianis cu un program de antrenament de la Glasgow și a ținut foarte mult să se antreneze cot la cot cu el. Copiii au crescut împreună, au petrecut vacanțele împreună, sunt foarte uniți și e un lucru extraordinar să te uiți la ei”, a declarat Gica Popescu pentru Sport.ro. Celebrul fotbalist i-a dat și un sfat fiului său: ”Trebuie să verși sânge pe teren!”.

Jude Law de România 

Despre fiul unui alt mare fotbalist al ”generației de aur” Rețete și vedete a mai scris. Acesta e frumos ca tatăl său, însă nu l-a interesat mingea. Toto Dumitrescu, alias Jude Law de România,  are 22 de ani, a absolvit anul trecut Facultatea de Film și Teatru Mandragora din Londra și a jucat, deja, în mai multe filme.

Primul rol i l-a dat Bobby Păunescu, în ”Palatul pionierilor”. Apoi a șocat (pozitiv) criticii cu prestația din ”Un pas în urma serafimilor” (HBO, 2017), fiind nominalizat la Premiile Gopo. Toto a jucat și în Hackerville, serialul HBO România, alături de Andi Vasluianu şi Dana Dembinski. Iar dacă tot e frumos, își permite să cocheteze și cu modelling-ul internațional. La finele lunii trecute, Dumitrescu junior a apărut în noul sezon al show-ului Antena 1 ”Te cunosc de undeva!”.

Sursa foto: Instagram / Ianis Hagi, Adrian Mutu, Nicolas Popescu, Toto Dumitrescu și Pixabay / Picselweb