Copiii neștiuți ai unui celebru fotbalist. Povestea tristă a primei născute

Copiii neștiuți ai unui celebru fotbalist. Povestea tristă a primei născute
El e un fotbalist celebru, are o vârstă și o carieră care fac ca, aparent, să nu poți crede că ai mai putea afla ceva nou din viața sa. Și totuși. Nu degeaba se spune că viața bate filmul. Recent, toată România a aflat că fosta mare glorie a fotbalului internațional are un fiu super-sexy. Jude Law de România, cum l-au numit tabloidele, va frânge multe inimi. În ecuație mai există trei frați, dar și o fiică ”din flori” de care, se pare, nimeni nu vrea să audă.

Puțină lume știe că Ilie Dumitrescu, ”Mister”, considerat unul dintre cei mai buni fotbaliști români ai tuturor timpurilor, cu un palmares impresionant, e tatăl  a mai mulți copii. Unul din fiii săi, în vârstă de 22 de ani, e ”rupt din soare”, ceea ce nu ne miră. A venit pe lume în perioada în care tatăl său, 51 de ani, evolua la echipa Atlante, în Mexic. Toto Dumitrescu are 22 de ani, a absolvit anul trecut Facultatea de Film și Teatru Mandragora din Londra și a jucat, deja, în mai multe filme.

Primul rol i l-a dat Bobby Păunescu, în ”Palatul pionierilor”. Apoi a șocat (pozitiv) criticii cu prestația din ”Un pas în urma serafimilor” (HBO, 2017), fiind nominalizat la Premiile Gopo. Toto a jucat și în Hackerville, serialul HBO România, alături de Andi Vasluianu şi Dana Dembinski. Iar dacă tot e frumos, își permite să cocheteze și cu modelling-ul internațional. La finele lunii trecute, Dumitrescu junior a apărut în noul sezon al show-ului Antena 1 ”Te cunosc de undeva!”.

Dragoste la prima vedere la ”Ceaiul de la ora 5”

Toto e fiul Letiției și al lui Ilie Dumitrescu. Cei doi au fost căsătoriți timp de 14 ani, până în 2007. Cuplul mai are o fiică, Mayra, acum în vârstă de 15 ani. Povestea lor de iubire a început în 1993, când s-au cunoscut la emisiunea ”Ceaiul de la ora 5”, de la TVR 2. Letiția avea atunci 21 de ani, era studentă în ultimul an la Filologie, iar în timpul liber lucra ca manechin.

Ilie Dumitrescu

Ilie Dumitrescu mai are doi băieţi, Dani (31 ani) și Sică (26 ani), din căsnicia cu Nela, iubita lui din adolescenţă. De aceasta a divorțat chiar în anul în care și-a cunoscut a doua mare iubire ce avea să îi devină, imediat, soție.

Fata ”din flori” nu are pretenții materiale, dar nici așa nu e dorită

Pe lângă cei patru copii legitimi, Ilie Dumitrescu mai are o fiică în vârstă de 33 de ani. Frumoasa brunetă trăiește în Danemarca, are doi copii și o căsnicie fericită, scrie Impact.

Elisabeta Nenciu

Potrivit sursei citate, aceasta povestea, acum 10 ani, că a încercat să își apropie tatăl și pe ceilalți frați, însă fără succes. Știa că marele fotbalist venea în vizite când era micuță, dar după ce s-a căsătorit cu Nela, a uitat de ea. Tot timpul tânăra a spus că nu are nicio pretenție materială, așa cum nici mama ei nu a avut, niciodată. ”Haide mă, lăsați-mă cu astea, nu mă interesează, scrieți ce vreți voi, spunea acesta în urmă cu un deceniu”, a replicat, la momentul respectiv, Ilie Dumitrescu, mai arată sursa menționată.

Totul a ieșit la iveală abia în 2010, prin intermediul Zeus TV, jurnaliștii susținând, cu martori, că Elisabeta Nenciu, atunci în vârstă de 23 de ani, ar fi fiica lui Ilie Dumitrescu, rodul iubirii dintre fotbalistul Gerenației de aur din vremea când avea doar 17 ani și era junior la Steaua. Maria, mama fetei, ar fi crescut-o singură, într-o garsonieră din Rahova.

Surse foto: Instagram  / Toto Dumitrescu și Ilie Dumitrescu, Facebook / Elisabeta Nenciu

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre