Lângă București există un loc unde, se spune, că se întâmplă lucruri inexplicabile. Faima bălții a fost întreţinută şi de vrăjitoarele care vin aici când creştinii sărbătoresc Sfântul Gheorghe, Sânzienele și Sfântul Andrei.
Balta vrăjitoarelor este chiar lângă București
Balta Vrăjitoarelor se află în mijlocul pădurii Boldu-Creţeasca, situată lângă oraşul Voluntari. Este, de fapt, un ochi de apă nu mai mare de 5 metri. Se spune că este blestemat, scrie evz.ro. Acolo ar sălăşlui forțe din alte lumi. Faima bălții a fost întreţinută şi de vrăjitoarele care vin aici când creştinii sărbătoresc Sfântul Gheorghe, Sânzienele și Sfântul Andrei. Acestea cred că atunci se „deschid” porțile către alte lumi și dimensiuni paralele.
În pădurea Boldu-Creţeasca, se crede că ar fi fost decapitat Vlad Ţepeş. Aici se adună cele care își spun vrăjitoare. În Noaptea Sfântul Andrei, acestea cred că se deschid portaluri către alte lumi şi realităţi. Animalele pot vorbi, căci apostolul este şi patronul lor. Vrăjitoarele se strâng pentru întocmirea făcăturilor de dragoste, spor, noroc, prosperitate, atacuri şi agresiuni, pacte cu duhuri din lumea umbrei şi a întunericului.
Tot acestea spun că orice blestem, vrajă sau dezlegare spuse la marginea acestei bălţi se îndeplinesc negreşit.
Balta blestemată nu are fund
Legenda spune că, după devastatorul cutremur din 1977, în această baltă s-au răsturnat mii de basculante cu moloz. În mod ciudat, au fost înghiţite de mlaştină în câteva luni.
despre lucrurile stranii întâmplate în acest loc sunt povești cu fulgere globulare și furtuni iscate apărute din senin în perimetrul celor 5 metri. Localnicii au observat că animalele refuză mereu să bea apă de aici.
Despre balta din pădure se mai crede că nu seacă, nu se mărește şi nu se micșorează niciodată, indiferent dacă este secetă sau plouă abundent.
Pădurea bântuită Hoia Baciu, în Top 5 cele mai ciudate din lume. Aveți curaj să intrați în ea?
Pădurea sinucigașilor, cea mai bântuită locație din Japonia
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook