Bancul zilei. Logica feminină: „În cartier sunt doi bărbați care arată bine: soțul meu și amantul meu…”

Bancul zilei. Logica feminină: „În cartier sunt doi bărbați care arată bine: soțul meu și amantul meu…”
Începeți ziua cu zâmbetul pe buze! Am decis să înlocuim Horoscopul cu unu-două bancuri care să vă dea o stare de bine pentru toată ziua. Dacă știți bancuri bune, puteți să ni le trimiteți pe adresa de mail redactie@retetesivedete.ro.

O femeie merge cu autobuzul către casă. Autobuzul este plin. Nu vrea să se înghesuie până la aparatul de compostat, mai bine roagă o doamnă să îi composteze biletul. „Dar cum să mă adresez oare? Să o tutuiesc sau să mă adresez cu Dumneavăastră”, se întreabă femeia.

Apoi o observă atent pe cea căreia ar vrea să îi cearsă acest serviciu: La penultima stație nu a coborât, deci merge până la capătul de linie. Se uită mai atent la ea, are o sticlă de vin, adică sigur merge la un bărbat. Vinul nu este cel mai ieftin, deci bărbatul arată bine.

„În cartierul meu sunt doi bărbați care arată bine: soțul meu și amantul meu. La amantul meu sigur nu poate merge deoarece eu acolo mă duc acum. Înseamnă că merge la soțul meu. Soțul meu are două amante: Claudia și Rodica. Claudia e în delegație”, își spune femeia.

– Rodica, poți să-mi compostezi și mie acest bilet, te rog ?

– De unde ne cunoaștem?!, întreabă surprinsă Rodica.