Bancuri în loc de Horoscop

Bancuri în loc de Horoscop
Începeți ziua cu zâmbetul pe buze! De aceea am decis să înlocuim Horoscopul cu unu-două bancuri care să vă dea o stare de bine pentru toată ziua. Dacă știți bancuri bune, puteți să ni le trimiteți pe adresa de mail redactie@retetesivedete.ro.

– Tati, știi ca eu folosesc PC, MP3, iPad, smartphone… Voi ce foloseați la școală?
– Mintea!

***

Ninsoare abundentă, zăpadă multă pe carosabil, trafic îngreunat… Un camion e urmat la mică distanță de un BMW X6. BMW-ul se chinuia să depășească camionul, la un moment dat acestă din urmă intră în depășire și când ajunge în dreptul cabinei camionului coboară geamul și o blondă  superbă, drăgălașă, și cu ochi albaștri, îi strigă șoferului din camion:

–  Hei! Sunt Mirela și sunt blondă! Vezi că-ți cade marfă din camion în spate!

Șoferul nimic, se uită la ea întoarce capul și rulează cu aceeași viteză. Se repetă faza de câteva ori, încercare de depășire, claxoane și același rezultat. La un moment dat, camionul trage pe dreapta într-o parcare. Vizibil iritată că bunele ei intenții au rămas în zadar, Mirela blondă merge direct la tip:

– Auzi, sunt Mirela și sunt blondă și de o ora tot îți spun că pierzi marfă din camion. Ești surd sau faci pe șmecherul?

– Sunt Vasile, sunt brunet, nu sunt surd, nu sunt șmecher, sunt de la drumuri și împrăștii antiderapant.