Banii vorbesc cât de excentrice sunt marile vedete de la Hollywood. O să rămâneți uluiți!

Banii vorbesc cât de excentrice sunt marile vedete de la Hollywood. O să rămâneți uluiți!
La prima vedere, cele mai cunoscute staruri par să fie la fel ca toți ceilalți. Când sunt luați la bani mărunți, aceștia uimesc.

Trăiesc o viață ca-n sânul lui Avram, nu le lipsește nimic, însă viața lor e plină de tot felul de surprize.

Banii vorbesc cât de excentrice sunt marile vedete de la Hollywood

Cum trăiesc starurile Hollywood-ului? Așa cum nu s-ar fi gândit nimeni. Cu tot felul de spaime, convingeri paranormale sau pasiuni la care nimeni nu s-ar duce vreodată cu gândul.

Lady Gaga, de exemplu, e îngrozitor de speriată de o fantomă care, spune artista, se numește Ryan. Vedeta e pur și simplu îngrozită, pentru că e convinsă că aceasta o bântuie. Drept urmare, a scos din buzunar 50.000 de dolari și a cumpărat un contor de câmp electromagnetic conceput pentru detectarea stafiilor.

Cada de aur a lui Mike Tyson

Tot din lumea ciudaților face parte și Mike Tyson, unul dintre cei mai mari sportivi ai lumii. Acesta a dat 2,2 milioane de dolari pe o cadă de aur de 24 de karate.

În ceea ce îl privește pe Nicolas Cage, acesta a plătit sume uriașe pentru niște animale de companie cel puțin bizare.

El a cumpărat o caracatiță, dar și doi șerpi Albino King Cobra. Când și-a dat seama că poate muri dintr-o simplă mușcătură, acesta și-a achiziționat și un antidot. Într-un final, se pare că și-a revenit și a dat reptilele unei grădini zoologice.

Câinele lui Paris Hilton are propria sa vilă

Nici Angelina Jolie nu e un om ca toți ceilalți. Recent, fostul său partener Billy Bob Thornton, a vorbit despre faptul că frumoasa actriță „s-a gândit că ar fi interesant și romantic dacă luăm o mică lamă de ras și ne-am tăia degetele, apoi am pune puțin sânge în aceste medalioane și le-am purta la gât. La fel cum unii păstrează părul propriilor copii în mici cutiuțe”. Pe celebrul cuplu nu l-a costat mai nimic această exentricitate.

Nu în ultimul rând, Paris Hilton nu a conceput ca micuțul ei animal de companie, câinele, să nu doarmă în lux. Drept urmare, i-a cumpărat în 2009 o vilă doar pentru el, pentru care a plătit suma de 325.000 de dolari. E adevărat că a meritat toți banii, pentru că vila de 300 de metri pătrați are două etaje, un candelabru din cristal negru, mobilier de designer și balcon.