Joy Vogelsang, mama actorului Nicolas Cage, a murit. Pe numele real Nicolas Kim Coppola, Nicolas Cage s-a născut pe 7 ianuarie 1964 în Long Beach, California, ca fiu al unui profesor de literatură şi a unei mame dansatoare. Acesta mai are doi fraţi, Christopher Coppola, regizor, şi Marc Coppola, personalitate radio în New York, şi este nepotul regizorului Francis Ford Coppola şi văr cu regizorii Roman Coppola şi Sofia Coppola.

Fratele lui Cage, Christopher Coppola, a anunțat știrea pe pagina sa de Facebook la momentul respectiv, dezvăluind că Vogelsang, în vârstă de 85 de ani, a murit pe 26 mai. „Am fost cu ea toată ziua, dar am plecat câteva ore și am ratat momentul cu câteva ore, așa că nu am putut să o țin de mână pentru a-i oferi dragostea și afecțiunea mea înainte de călătoria ei spre odihna veșnică”, a scris el, alături de fotografie a mamei sale în tinerețe. 

Nicolas Cage, tragedie în familie. Mama sa a murit la 85 de ani

Nicolas Cage alături de mama și tatăl său

Christopher a continuat să detalieze lecțiile de viață pe care i le-a acordat fostul dansator profesionist, chiar și în timp ce suporta o „viață foarte grea, cu probleme de sănătate mintală”.

„În tot acest haos emoțional dureros, ea a reușit să mă învețe ceva foarte important”, a scris el. „Mama mea leoaică mi-a spus, puiului ei mijlociu, că sunt afectuos. Am fost foarte jenat de termenul afecțiune. Am crezut că este un lucru rău, un lucru de care să râzi. ”

„Mama leoaică m-a privit profund și a spus că afecțiunea este un lucru bun și să nu-i lăs pe alții să mă jeneze pentru că sunt afectuos în mod natural”, a continuat el. „Colegii mei de clasă mi-au spus, au râs de mine, mi-au spus că afecțiunea este un lucru stupid, ceva de râs. Eram furios pe mama mea pentru că mă punea în acea situație, situație care mă făcea să mă simt mai ciudat decât mă simțeam deja. M-a ținut și mi-a spus încet că afecțiunea este un lucru bun și într-o zi poate înțeleg sau nu, dar ar trebui să-mi amintesc întotdeauna că am fost puiul ei afectuos”, a concluzionat povestea. 

Vogelsang i-a împărtășit pe Nick, Christopher și fratele lui Marc cu August Coppola, fratele regizorului Francis Ford Coppola. Perechea s-a căsătorit în 1960 și a divorțat în 1972.

Foto: Facebook

Nu-ți mai reprima sentimentele, căci poți muri prematur. O spune un studiu

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp