Nicolas Cage s-a căsătorit pentru a cincea oară. Soția este de-o vârstă cu fiul lui

Nicolas Cage s-a căsătorit pentru a cincea oară. Soția este de-o vârstă cu fiul lui
Nicolas Cage s-a căsătorit pentru a cincea oară. Actorul a luat-o de soție pe partenera lui cu 30 de ani mai tânără, într-o ceremonie privată, în Las Vegas.

Nicolas Cage s-a căsătorit pentru a cincea oară. Actorul în vârstă de 56 de ani și Riko Shibata, în vârstă de 26 de ani, s-au căsătorit la cazinoul și hotelul Wynn, conform presei internaționale.

Nicolas Cage a luat-o de soție pe Riko Shibata chiar de ziua ei de naștere

Nicolas Cage s-a căsătorit pentru a cincea oară. Un certificat de căsătorie emis în statul Nevada obținut de un ziar britanic afirmă că perechea s-a căsătorit pe 16 februarie.

Riko Shibata, care este cu patru ani mai mică decât primul fiu al lui Nicolas Cage, a devenit oficial parte din familia Cage. 

Cei doi ar fi solicitat permisul de nuntă pe data de 10 ianuarie. Se întâmplă ca data respectivă să fie și data la care Riko a împlinit vârta de 26 de ani.

Nicolas Cage a cerut-o de soție pe FaceTime

Celebrul actor și-a anunțat logodna într-un interviu cu fratele său Marc Coppola, la emisiunea radio a acestuia din luna august.

„A plecat din New York și s-a întors la Kyoto, Japonia, iar eu m-am întors în Nevada și nu am mai văzut-o de 6 luni.

Suntem foarte fericiți împreună și suntem foarte încântați să petrecem acest timp împreună.

Așa că în cele din urmă am spus: Uite, vreau să mă căsătoresc cu tine. Și apoi ne-am logodit pe FaceTime. I-am luat un inel de logodnă cu diamant negru.

Culoarea ei preferată este negru, așa că și-a dorit diamantul negru. L-am personalizat și i l-am trimis prin FedEx”, a povestit Nicolas Cage.

Cât de mult a costat ceremonia de nuntă a lui Nicolas Cage

Ceremoniile la saloanele de nuntă din Wynn Las Vegas pot costa până la 29.990 de dolari (21.500 lire sterline).

Într-o broșură, locația le explică cuplurilor: „Planurile dvs. de nuntă pot include o primire simplă cu tort și șampanie sau o cină cu mai multe feluri de mâncare. Indiferent ce alegeți, personalul de catering de la Wynn Las Vegas vă va ajuta să creați o sărbătoare memorabilă”.

Nunta lor a venit la mai puțin de doi ani de când Nicolas Cage a cerut anularea căsătoriei cu cea de-a patra soție, Erika Koike, pe 23 martie 2019.

Explicându-și decizia, actorul a susținut că era prea intoxicat pentru a înțelege ce face.

Bucurie în plină criză regală. Cum depășește Regina Elisbeta problemele cu prințul bolnav și scandalul Megxit

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp