Bărbații tineri fac coadă la ușa Ronei Hartner. „Dar… nu suntem din aceeași lume”

Bărbații tineri fac coadă la ușa Ronei Hartner. „Dar… nu suntem din aceeași lume”
La 49 de ani, Rona Hartner are o energie debordantă și orice bărbat și-ar dori să aibă o asemenea femeie lângă el. Dar e drum lung până a-i intra artistei la suflet.

După două mariaje ratate, Rona Hartner suflă și în iaurt. Deocamdată, o interesează doar propria persoană.

Bărbații tineri fac coadă la ușa Ronei Hartner. Artista e însă fermă: s-a săturat de pasiuni mistuitoare

De când s-a despărțit și de al doilea soț, Rona Hartner pare că a înflorit, iar domnii, chiar și cei foarte tineri, ar face orice să aibă o relație cu artista. Doar că se lovesc de refuzul brunetei, care își dorește doar stabilitate în viață și nu mai vrea să audă de pasiuni mistuitoare.

„Am bărbați care mă curtează, care sunt foarte tineri, și îi țin la distanță că știu că nu avem aceleași așteptări. 24 de ani, pasiune mare, dar nu e ok pentru că nu suntem din aceeași lume și avem alte așteptări de la viață. Nu cred în chestia asta. M-aș căsători cu un bărbat care să știe să fie fericit.”, a declarat Rona.

A știut că legătura cu Herve nu va fi de durată

Rona e acum extrem de atentă, mai ales că-și reproșează ceva din trecut. A știut că relația cu cel de-al doilea soț, Herve, nu va fi de durată și, totuși, a mers mai departe. „Ce pot să îmi reproșez este că de la început știam că nu o să meargă. De la început știam că trebuie să fiu foarte atentă.

La un moment dat am avut efectiv încredere că ceea ce mi se pare mie este un pic fragil între noi. Va merge, dar știam foarte clar, pe deoparte că… eu am avut sentimentul ăsta că nu o să dureze. Dar nu mi-am imaginat că se va termina așa de repede”, a povestit artista. E greu de spus care a fost adevăratul motiv al divorțului dintre cei doi, dar Rona crede că acesta ar mai fi avut sentimente față de fosta soție.