Baronul de Vrancea, Marian Oprișan, își vinde bolidul de lux cu care a fost în luna de miere

Baronul de Vrancea, Marian Oprișan, își vinde bolidul de lux cu care a fost în luna de miere
Anul trecut, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, s-a căsătorit cu Mihaela Arbănaş, director al Direcţiei de Dezvoltare şi Promovare din cadrul CJ Vrancea.

Mihaela Arbănaș, mai tânără cu 19 ani decât Marian Oprișan, a ales să-i fie jumătate pentru tot restul vieții anul trecut. Ce se întâmplă cu cei doi.

Baronul de Vrancea, Marian Oprișan, își vinde bolidul de lux cu care a fost în luna de miere

După ce s-a căsătorit pentru a doua oară cu aleasa inimii sale, Mihaela Arbănaș, Marian Oprișan a plecat în luna de miere la Milano, cu un superb Mercedes-Benz GLS 500 4MATIC. Aceeași mașină pe care acesta a ales să o înstrăineze pentru prețul de 79.000 de euro.

De asemenea, Vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan a mai scos la vânzare și un Mercedes-Benz GLS Mercedes-Maybach 600 MHEV 4MATIC, achiziționat recent, iar cel care o va cumpăra va trebui să plătească nu mai puțin de 317.000 de euro. Nu se știe încă motivul pentru care politicianul vrea să renunțe la mașinile sale de lux, dar e sigur că îi intra o sumă bună de bani în buzunar.

Ce achiziție spectaculoasă a făcut anul trecut

Potrivit informațiilor oferite de G4Media, la sfârșitul anului 2021, vicepreședintele CJ Vrancea a mai făcut o achiziție pe cinste. E vorba de un nou bolid spectaculos, care a fost înmatriculat cu numărul pe care l-a avut de la o limuzină A8, pe care a vândut-o tot anul trecut. Îndrăgostit de mașinile scumpe, Oprișan a mai condus Toyota LandCruiser, Nissan Navara, Toyota Tundra, Mercedes GL și Ford Shelby.

Ce avere are Oprișan

Conform declarației sale de avere, în 2020, Oprișan ar fi încasat doar bani de la Consiliul Județean Vrancea. Chiar dacă nu apare ca având acțiuni la vreo companie și nu are nici case la închiriat, el are în jur de 400.000 de lei la bănci, dar și împrumuturi acordate în valoare de 135.000 de lei. Pe numele mamei sale, care a lucrat la fabrica de Confecții Focșani, el mai are un domeniu spectaculos în comuna vrânceană Bolotești.

Sursă foto: digi24