Exclusiv. Bianca Drăgușanu ia lecții de la fiica ei. I-a atras atenția într-un domeniu în care se credea profesionistă

Exclusiv. Bianca Drăgușanu ia lecții de la fiica ei. I-a atras atenția într-un domeniu în care se credea profesionistă
Joi, Bianca și fiica ei, s-au îmbrăcat asortat, în roz. Ele urmau să meargă, mai târziu, la televiziune. Dar până să ajungă acolo, s-a întâmplat ceva.

Toată lumea știe că Bianca Drăgușanu își crește foarte atent fiica, pe care o înconjoară de toată dragostea ei. Fiind ea o mămică cochetă și modernă, a învățat-o pe micuța care merge încă la grădiniță, că nu se iese din casă dacă nu ești aranjat. Iar cum Bianca este o maestră a machiajului, fetița a crescut cu acest model. Și a învățat de la mama ei. Ba mai mult, Bianca i-a cumpărat fiicei ei și a lui Victor Slav, o paletă mare cu machiaje speciale pentru copii. pe care fetița nu se  sfiește să o folosească.

Fiica Biancăi Drăgușanu îi atrage atenția că e machiată prea puternic

Bianca Drăgușanu ne-a arătat-o, miercuri, pe fetița ei în timp ce se machia la oglinda din dormitor, ca să se pregătească pentru două evenimente importante ale zilei: urmau să meargă la manichiură și apoi la Teo Show.

Cea mică, își aplica, sârguincios pe pleoape, machiaj din paletă, apoi a trecut la machiajul feței. Ceea ce a intrigat-o pe Bianca Drăgușanu. „Ce faci, mami?”, a întrebat-o pe fiica ei care folosea un machiaj foarte închis la culoare pe tenul ei alb ca laptele. Cea mică i-a răspuns sincer că se machiază ca ea, care e „neagră, de fapt, portocalie” pe față. Asta pentru că, așa cum poate vedea oricine, Bianca optează pentru un fond de ten și un machiaj al feței bronzat.

Remarca fetiței nu a deranjat-o pe Bianca Drăgușanu, mulțumită, de altfel, de cum i-a ieșit ei machiajul. Ea a dezvăluit că fiica ei a învățat un nou cuvânt: „infinit”. Iar acum, micuța îi spune „Te iubesc infinit”.

Sursa foto: Instagram

Parteneri