Bella Santiago, artista de origine filipineză care a reușit în România. Are o poveste tristă în spate

Bella Santiago, artista de origine filipineză care a reușit în România. Are o poveste tristă în spate
Bella Santiago este cunoscută publicului larg ca fiind artista de origine filipineză care a câștigat X Factor în 2018. Deși acum se poate mândri cu o carieră frumoasă, artista are o poveste tristă în spate.

Bella Santiago, artista de origine filipineză care a câștigat X Factor în 2018, are o poveste tristă în spate, din care a ieșit învingătoare. Bella Santiago a venit în România pentru a câştiga bani pe care să-i poată trimite acasă, acolo unde familia ei trăieşte într-o mare sărăcie. În 2018, artista dezvăluia că are o fiică ce rămăsese în Filipene, alături de mama artistei. Astfel, Bella trimitea bani acasă pentru familie.

„Am o fetiţă care are 7 ani şi am lucrat foarte mult să le trimit bani în fiecare lună mamei şi fetiţei mele, că nu aveam pe nimeni care să mă ajute. Nu l-am mai văzut pe copilul meu de doi ani, am doar poza ei cu mine tot timpul. Muncesc din greu pentru ele. Fac totul pentru ele…să le ofer tot ce nu au. Pentru că eu când eram mică nu am avut nimic. Nu aveam nici măcar timp să mă joc, trebuia să îmi ajut bunica pentru că mama mă lăsase în grija ei“, spunea artista în urmă cu aproape 3 ani. 

Bella Santiago, artista de origine filipineză care a luat-o de la capăt în România 

Bella Santiago alături de fiica și soțul ei

Când era mică, tatăl Bellei Santiago a murit, iar mama ei nu şi-a găsit de lucru, astfel că de multe ori artista mânca doar orez. „Viaţa mea a fost foarte grea. Tatăl meu a murit când aveam un an şi mama mea nu lucrează. Mâncam orez cu sare, orez cu sos de soia, orez cu lapte. Aşa era viaţa mea când eram mică. De asta am acest vis, să fac bani pentru mama, să-i dau mâncare. Familia mea e în Filipine. Copilăria mea a fost foarte tristă. Sunt foarte recunoscătoare că Dumnezeu mi-a dat voce, pentru că nu aveam bani să merg la şcoală. Vreau ca fetiţa mea să aibă o viaţă mai bună. O să cânt şi o să lupt pentru fetiţa şi mama mea şi pentru visul meu“, a spus Bella acum ceva vreme.

Totuși, premiul cel mare de 100.000 de euro i-a adus cântăreței fericirea, căci a reușit să-și aducă fiica în România, alături de ea. Tot în 2018, Bella și-a refăcut viața alături de iubitul ei român, Nicu Grig, cu care s-a și căsătorit. Bella Santiago și Nicu Grig s-au întâlnit prin solistul trupei Jukebox, cu care artista are o relație de prietenie foarte apropiată. Nicu Grig și fiica artistei au o relație extrem de apropiată, iar micuța nu-și mai dorește să se întoarcă în Filipine. 

A lansat prima piesă în limba română 

Pe parte profesională, Bella Santiago a crescut ușor dar sigur. În septembrie 2017 a început colaborarea cu trupa Jukebox și a lansat piese precum „Vocea ta” și „Auzi cum bate”, iar un an mai târziu, împreună cu trupa participă la Selecția Națională Eurovision. Până în prezent, artista a lansat piese precum „S.O.S”, „Army of Love”, „Pantera” și „Dulce Prisionero”, ce au adunat împreună milioane de vizualizări pe YouTube.

Recent, artista a lansat și prima ei piesă în limba română, „Merg mai departe”. Compusă de către Ionuț (Papu) Bacula și Vlad Manolache, „Merg mai departe” este o piesă despre iubire, dar mai ales despre puterea de a merge mai departe. Protagonistă în propriul clip, Bella interpretează rolul femeii care trebuie să o ia de la capăt, lăsând în urmă o dragoste plină de temeri și visuri deșarte, cu un final dureros, dar necesar.

„Este prima piesă pe care o lansez singură în limba română, a fost super greu în momentul înregistrării, dar mă bucur că băieții de la studio, Vlad și Papu de la trupa Zero, au avut multă răbdare cu mine și m-au ajutat să pronunț foarte bine fiecare cuvânt care mi se părea dificil. Mă bucur foarte mult că a ieșit și am reușit să ofer ce mi-am dorit atât eu, cât și băieții! Piesa este despre o fată puternică care a reușit să treacă peste orice obstacol și a mers mai departe, iar eu sper că multe dintre voi vă veți lăsa inspirate”, declară frumoasa filipineză.

Foto: Facebook

Costi Ioniță, Florin Salam și Ruby lansează piesă cu un cunoscut artist internațional

Recomandarile noastre