Ben Affleck a cheltuit o mică avere pe cadoul de ziua de naștere al iubitei sale, Jennifer Lopez

Ben Affleck a cheltuit o mică avere pe cadoul de ziua de naștere al iubitei sale, Jennifer Lopez
Jennifer Lopez și-a celebrat alături de iubitul ei, prieteni și copii, pe un iaht, ziua de naștere. Ei s-au aflat într-o croazieră pe Mediterana. Și a fost momentul în care artista și-a asumat deplin și oficial relația cu fostul ei iubit. Ea a postat în acest sens, pe contul de Instagram, o fotografie în care se sărută pătimaș cu actorul Ben Affleck.

Ben Affleck a cheltuit o mică avere pe cadoul de ziua de naștere al iubitei sale, Jennifer Lopez. Iar cadoul a fost vizibil de la început în imaginile aniversare distribuite de artistă pe rețelele sociale.

În imagini, Jennifer Lopez își arată trupul perfect împodobit cu un lanț de aur în mai multe straturi de care atârnă charm-uri. Nu sunt unele oarecare, ci simboluri ale poveștii ei de dragoste cu Ben Affleck. Actorul a scos din buzunar o sumă considerabilă, 45.000 de dolari pentru a plăti cadoul pe care el însuși l-a conceput, alături de bijutier. Lanțul spune „povestea dragostei lor” în pandantive simbolice, scrie Daily Mail.

Actorul în vârstă de 48 de ani, a apelat la marca americană de bijuterii de lux și stil de viață și la fondatorii săi Beth Bugdaycay și Murat Bugdaycay pentru a construi un colier și o serie de pandantive pentru a simboliza povestea lor de dragoste. Milioanele de fani au apreciat bijuteria. Colierul, în straturi, cuprinde un lanț gros, de care atârnă o cheie. Acesta e dublat de alte lanțuri la baza gâtului, de care sunt prinse mai multe charm-uri. Printre ele inimi, o busola, simboluri pentru karma, pasiune și multe altele.

Ben Affleck a cheltuit o mică avere pe cadoul de ziua de naștere al iubitei sale

Beth Bugdaycay a povestit pentru The Adventurine despre procesul de selecție și design al lui Ben. „Ben a vrut să obțină ceva cu adevărat special de ziua ei. A vrut să pună la punct o poveste semnificativă”, a spus aceasta.  Actorul s-a asigurat că cea de-a 54-a aniversare a iubitei sale, Jennifer Lopez, a fost deosebit de specială luna trecută, când a proiectat un colier la un cost de 44.665 de dolari.

„Modul în care Ben a pus colierul laolaltă este cu adevărat semnificativ… Nu i-a adus doar cel mai mare diamant pe care l-a putut găsi, ci a vrut să spună ceva despre relația lor”, a mai adăugat Beth Bugdaycay.

Simbolul iubirii adevărate

Ben a ales o selecție de pandantive și lanțuri cu semnificații variate de pe site. Primul a fost un simbol al Iubirii în cheia de aur, costând 4.400 de dolari. Site-ul web spune: „Fabricat manual în aur de 18 karate, această cheie de aur reprezintă Iubirea. Un nod de dragoste adevărată, cunoscut și sub numele de Bowen’s Knot, este un nod heraldic care reprezintă conectivitatea iubirii adevărate. (…) Steaua reprezintă energie și îndrumare divină, iar Potcoava este un simbol al unui scut de protecție”.

În plus, în colier s-a adăugat un pandantiv personalizat în formă de inimă supradimensionată la un cost de 3.195 dolari. „Înconjurat de litere de diamant, simbolul de dragoste supradimensionat sărbătorește cele șapte tipuri clasice de dragoste definite în urmă cu mii de ani: Eros – dragoste romantică, Philia – prietenie, Agape – dragoste universală, Storge – dragoste între părinte și copil, Ludus – jucăuș dragoste, Pragma – dragoste întemeiată pe datorie și rațiune, Philautia – iubire de sine”.

Numai pentru a-i pune iubitei sale inițiala din diamant pe pandantiv, Ben a plătit  1.995 de dolari.  I-a ales și un pandantiv în formă de scarabeu ca să o  protejeze pe iubita sa nu de surse malefice din exterior, ci de propriile gânduri negative.

Amintim că Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au reunit după ce cântăreața s-a despărțit de logodnicul ei Alex Rodriguez în aprilie. Cei doi au mai fost împreună în perioada 2002 – 2004.

Sursa foto: Instagram

Marian Vanghelie dă cu bâta în baltă. Vorbește de curtezanul „poponar” al Oanei Mizil

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp