Ben Affleck știe cum se răsfață o soție ca Jennifer Lopez. Iată ce face, imediat după nuntă

Ben Affleck știe cum se răsfață o soție ca Jennifer Lopez. Iată ce face, imediat după nuntă
Jennifer Lopez și Ben Affleck se bucură de o sesiune de cumpărături de lux în cea de a doua lună de miere, care tocmai a început, pentru cuplu, în Italia.

Poate că dragostea costă ceva (n. J. Lo interpretează celebrul HIT „Love dont cost a thing”).

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost surprinși cumpărând bunuri pentru casă în luna lor de miere din Italia. Proaspăta mireasă poartă bijuterii cu diamante în valoare de 2 milioane de dolari, se bucură de o plimbare cu barca și, mai ales, de cumpărături alături de noul ei soț care o răsfață pe vedetă cu sesiuni interminabile de shopping.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost surprinși de paparazzi oprindu-se la magazinul Brunello Cucinelli din Milano. De asemenea, Lopez și Affleck au cumpărat haine de la Valentino, unde o armată de fani așteptau afară pentru a-i vedea pe tinerii căsătoriți. Lopez – care a purtat un ansamblu complet alb, arătându-și abdomenul de invidiat – le-a făcut cu mâna admiratorilor. Între timp, Affleck – îmbrăcat casual în blugi, un tricou, o bluză cu nasturi și un pulover negru – a reușit să schițeze un zâmbet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @jlosbae

După cum a relatat anterior Page Six, Affleck a fost deranjat de fotografii care i-au urmărit pe el și pe Lopez în timpul primei lor luni de miere la Paris. Cei doi s-au bucurat de o escapadă romantică – și foarte documentată – în Franța luna trecută, după ce s-au căsătorit, spontan, în Las Vegas. „Ben a fost un pic speriat la Paris”, a declarat o sursă la vremea respectivă. „Acesta a fost un cu totul alt nivel. Un nivel aproape de cel al Prințesei Diana”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bennifer🤍💍 (@moodof90.s)

Acum, cei doi soți au ales Italia pentru a doua lună de miere, iar Ben Affleck dovedește că știe cum să își răsfețe soția: o duce în cele mai scumpe magazine, nu se uită la bani și îi cumpără tot ce își dorește aceasta. Și toate astea în timp ce o ține afectuos de mână sau o îmbrățișează.

Ben Affleck știe cum să își răsfețe soția

Imedia după nunta de la casa din Georgia a lui Ben Affleck, mirii au plecat cu avionul în Italia. Lopez și Affleck au fost fotografiați în timp ce se bucurau de un prânz liniștit la Grand Hotel Tremezzo, pe Lacul Como. Apoi Lopez și Affleck au mai fost fotografiați în Italia bucurându-se de o plimbare privată cu barca și făcând cumpărături de bunuri pentru casă.

Amintim că Bennifer, cum a fost numit cuplul în urmă cu 20 de ani, când s-a format prima dată, a beneficiat de o atenție mediatică fără precedent în 2002. Ei chiar au fost nevoiți să își amâne prima nuntă planificată în 2003, după ce au fost nevoiți să meargă atât de departe încât să ia în considerare posibilitatea de a recurge la „mirese momeală”, adică să facă o nuntă falsă pentru a distrage atenția presei și a fanilor curioși.

Sursa foto: Instagram