Beyoncé face glume în cadrul unui eveniment. Cântăreața este sfătuită de mama ei

Beyoncé face glume în cadrul unui eveniment. Cântăreața este sfătuită de mama ei
Beyonce a făcut-o pe fiica sa, Blue Ivy, să se rușineze. Artista a făcut mai multe glume, ca parte a ultimei acțiuni caritabile a mamei sale, Tina Lawson.

Cântăreața în vârstă de 39 de ani a apărut alături de Blue, în vârstă de opt ani, la Gala de Artă Wearable din 2020. În cadrul evenimentului celebritățile au fost puse să spună glume. 

Blue Ivy, rușinată de glumele lui Beyonce

„De ce Snoop Dogg are nevoie de o umbrelă? Pentru ploaie”, a spus Queen B.

Fiica lui Beyonce și a rapperului Jay-Z, în vârstă de 50 de ani, nu a fost impresionată, răspunzând: „Nu, vocea aceea”. Blue s-a simțit rușinată de glumele „proaste” făcute de mama ei și i-a pus o mână peste gură.

Mama Tina a luat legătura pentru a-și încuraja fiica să renunțe la hanoracul cu glugă neagră și să poarte ceva mai glam.

„Salut Bey, apreciez foarte mult că faci o glumă pentru că știu cât de ocupată ești. Dar poți să te îmbraci în altceva, să te aranjezi puțin și să pui o lumină mai bună?”, a râs Tina.

Beyonce a ascultat de mama ei și a reapărut cu părul coafat în bucle și un colier cu diamante. Sora cântăreței, Solange, a apărut și ea, făcând de asemenea câteva glume: „Cum organizezi o petrecere spațială? Ei bine, tu doar o planifici”.

Fostele colege de trupă ale lui Beyonce, din zilele Destiny’s Child, au participat și ele la gală. Michelle Williams și Kelly Rowland, împreună cu fiul ei Titan Jewell, în vârstă de cinci ani, au spus câte o singură glumă.

Eveniment dedicat culturii de culoare

Vedetele s-au adunat în beneficiul Centrului de Teatru WACO, Tina spunând că evenimentul „a fost creat pentru a pune în lumină cultura și arta oamenilor de culoare”.

„Anul acesta, întâlnirea noastră se va simți și va arăta diferit, dar misiunea rămâne fără echivoc aceeași. Așteptăm cu nerăbdare să continuăm tradiția celebrării artei și a culturii de culoare pentru a crea schimbări semnificative pentru copiii noștri”, a adăugat soțul Richard.

Sursă foto: Instagram

Unii vor zice că era nebun. Miliardarul care și-a propus să moară sărac

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp