Katy Perry și-a întâmpinat primul copil alături de logodnicul său Orlando Bloom, săptămâna trecută.

Cântăreața a dezvăluit pe contul său de Instagram că Beyonce i-a dăruit un buchet de flori pentru a sărbători nașterea. A publicat fotografia alături de mesajul: „te iubesc @beyonce”.

Uimitorul aranjament floral alb a inclus mai multe tipuri de flori, printre care lalele și trandafiri. În imagine apare și felicitarea, pe care Beyonce a scris: „Felicitări pentru noul membru a familiei tale! Beyonce”.

Florile primite de la Beyonce au sosit prin curieratul de lux

Beyonce a comandat florile prin intermediul unui serviciu de lux și al designerului de evenimente Mark’s Garden. Prețurile buchetelor uimitoare încep de la 250 dolari. Mark’s Garden a lucrat în trecut cu mai multe vedete, printre care Katy Perry, Madonna și Justin și Hailey Bieber. Compania a lucrat, de asemenea, cu evenimente de top precum Oscarurile și Globurile de Aur.

Katy Perry a dezvăluit că Lionel Richie și Lisa Parigi i-au trimis câte un cadou, distribuind o fotografie cu o sticlă de șampanie Veuve Clicquot învelită într-un halat pentru bebeluș, cu formă de unicorn.

„Mulțumesc unchiule @ lionelrichie și mătușa @ lisaparigi”, le-a mulțumit Katy Perry vedetelor.

Ce ținută a avut Katy Perry la MTV VMA

Cu doar câteva zile în urmă, celebra cântăreață și-a făcut propria ținută pentru decernarea premiilor MTV Video Music Awards.

Vedeta pop a distribuit pe Instagram un selfie în oglindă în care purta doar un sutien de maternitate și lenjerie intimă gri cu talie înaltă, la doar cinci zile după naștere. Katy Perry a glumit în legătură cu celebrele selfie pe care vedetele le fac înainte de a defila pe covorul roșu: „Păr și machiaj realizate de: @exhaustion”.

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp