Bianca Drăguşanu, dezvăluiri din dormitorul ei. „Așa mă mențin tânără”

Bianca Drăguşanu, dezvăluiri din dormitorul ei. „Așa mă mențin tânără”
Bianca Drăgușanu nu apelează doar la esteticieni pentru a-și menține frumusețea și tonusul tânăr. Blonda are și un alt secret, pe care puțini îl cunosc.

Bianca Drăgușanu are 40 de ani însă se chinuie să țină timpul în loc. Blonda face tot ce se poate, de la intervenții chirurgicale până la leacuri băbești. Iar aceste „trucuri” de menținere a tinereții se extind până și la capitolul dormitor.

Bărbații din viața ei cu sigurnață nu vor uita nopțile petrecute alături de divă, nu neapărat din cauza celor petrecute în așternuturi. Sau poate tocmai din cauza celor petrecute sub așternuturi! Mai exact, au dârdâit de frig.

Fie iarnă, fie vară…

Bianca Drăgușanu are un secret al frumuseții care ar putea perturba starea de bine a oricărei persoane. Doarme la temperaturi nu mai mari de 18 grade, fie vară, fie iarnă.

„Eu stau şi în casă în pantaloni scurţi la doar 18 grade, aşa rămân tânără… Fie vară, fie iarnă, la mine în dormitor este congelator”, dezvăluie Bianca Drăguşanu. Se pare că acest secret o ajută să își mențină tonusul și sănătatea, ea considerând că e un ritual care și-a dovedit eficiența. Totodată, medicii recomandă ca în zona de odihnă și somn, temperaturile să nu scadă sub 20-21 de grade, pentru ca organismul să se poată reface în condiții optime.

Ultimul scandal din viața Biancăi a încins însă atmosfera

Cea mai sexy blondă a României a ajuns subiect de discuție după ce ar fi făcut un scandal monstru chiar la ea acasă. Presa de scandal a titrat că diva a spart ușa apartamentului în care iubitul ei, Gabi Bădălău, petrecea alături de Florin Salam și mai multe femei. Pe una dintre ele ar fi agresat-o fizic.

Bianca a preferat să curme aceste zvonuri și să spună cum s-au întâmplat lucrurile de fapt.

„Ce să zic, sunt acest Bruce Lee al timpurilor moderne! Da, am fost sunată să vorbesc despre acest subiect, dar am preferat să nu răspund pentru că s-au făcut presiuni asupra mea. Nu suport trompetele astea de oraș, dar chiar așa să ajungi spargi ușa!? Nu e chiar așa cum s-a spus, s-a exagerat!

Ce m-a deranjat acum e acel personaj cu calități îndoielnice și că femeia apare și face pe victima după două săptămâni, cu chestii care nu mai pot fi probate! Numai în filme vezi așa ceva! Nu sunt Jackie Chan! Nu susțin violența de nicio culoare, nici verbală și nici fizică. Dar, dacă mă deranjează cineva, mă impun și impun respect!

Eu m-am dus la mine acasă! Nu m-am dus într-un loc să sparg ușa și să sparg cu bătaia opt persoane. Nu sunt Spartacus și nici Batman. Era o petrecere despre care nu prea am lucruri de spus, niște personaje cu caracter îndoielnic, fără ocupaţie. Cu fața de trompetă! Am zis bună seara și au plecat! De unde să am bâtă pe baseball?”, a spus Bianca Drăgușanu, în emisiunea Teo Show.

Dacă simt că partenerul meu are aventuri sau tendințe din astea eu îi spun lui jet

Ca să-și dovedească nevinovăția, ea a invitat-o chiar pe domnișoara să meargă împreună la autorități să se dovedească cine are dreptate. „O garofiță de asta a apărut supărată după o săptămână să spună că am o bubă aici. Păi dacă aveai, sunai la 112, la Poliție, și mă chemai să dau cu subsemnatul.

Nu suport mărturia mincinoasă. Propun să ne luăm sânge ca să se dovedească că eu nu delirez. Nu folosesc substanțe care să mă facă să delirez. Nu merg pe la bărbați în casă ca să prestez servicii și după să cer bani. Mergem să vedem cine are dreptate. Eu nu am spus că minte cineva, dar eu nu sunt un om agresiv.

Poate doar verbal, așa în trafic mai sunt. Pot însă să mă apăr dacă sunt atacată. Dacă cineva se dă la mine, sunt provocată, eu atac, zic să stați departe. Dacă simt că partenerul meu are aventuri sau tendințe din astea eu îi spun lui jet! Nu mă duc să fac scandal!” a mai declarat Bianca.

Sursă foto: instagram