Bianca Drăgușanu începe alt război cu „o neica nimeni în drum, care n-are viață”

Bianca Drăgușanu începe alt război cu „o neica nimeni în drum, care n-are viață”
Printre drumurile la cei mai buni medici stomatologi din țară, Bianca Drăgușanu și-a făcut timp să spună ce are pe suflet.

Dacă problemele cu Gabi Bădălău au fost rezolvate, Bianca Drăgușanu a dat de o nouă belea acum, lucru care o deranjează.

Bianca Drăgușanu, cu nervii la pământ

Pe contul său de Instagram, Bianca Drăgușanu a ținut să le spună fanilor o altă situație neplăcută prin care a trecut recent. Când să răsufle ușurată pentru că s-au terminat scandalurile cu Bădălău, s-a trezit reclamată la Protecția Animalelor pentru rele tratamente aplicate patrupedelor. Motivul? A vopsit blănița superbului ei cățelul în roz.

Blonda a sărit în sus și a explicat tuturor că acest procedeu nu afectează sănătatea câinelui, întrucât vopseaua nu este toxică iar totul a fost făcut la un salon de fițe.

„Să suni și să spui că Bianca Drăgușanu și-a vopsit cățelul roz. Făi, revino-ți!”

„În timp ce eu ieșeam de la medicul meu stomatolog, mă sună un număr: „Bună ziua! Suntem de la Protecția Animalelor. Aveți o reclamație pentruu că v-ați vopsit cățelușul pomeranian. I-ați vopsit codița și urechiușele roz. (…)  Adică o neica nimeni în drum, care n-are viață, s-a trezit ea să-mi facă mie reclamație.

A trebuit să-i explic doamnei că, da, cățelușul meu merge la Spa și are parte de tratamente de VIP, într-un salon super dotat și super avansat ca tehnologie. (…) A trebuit să-i explic doamnei de la Protecția Animalelor că eu nu mi-am vopsit cățelul singură acasă cu o vopsea de păr roz. (…) Vă dați seama ce creier, ce om?! Să suni și să spui că Bianca Drăgușanu și-a vopsit cățelul roz. Făi, revino-ți!

Bineînțeles că vreau să aflu cine este această persoană”, s-a confesat vedeta. Cât privește telenovela dintre ea și afaceristul din Bolintin, după ce și-au negociat împăcarea în acest moment e liniște și pace, iar vedeta a declarat că cei doi locuiesc împreună în acest moment.

Sursă foto: instagram