Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Bădălău. „Dormim în aceeași casă. Că apar șosete care intră, care ies, nu e problema mea…”

Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Bădălău. „Dormim în aceeași casă. Că apar șosete care intră, care ies, nu e problema mea…”
Indiferent ce și-ar face unul altuia, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu nu pot trăi separat. Așa că și-au mai dat o șansă.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se iubesc cu patimă și asta se vede, pentru că nu pot sta mai mult de câteva zile despărțiți.

Bianca Drăgușanu, primele declarații despre împăcarea cu Gabi Bădălău. „Dormim în aceeași casă. Că apar șosete care intră, care ies, nu e problema mea…”

După ce s-au făcut cu ou și cu oțet de nenumărate ori, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat. Chiar dacă acum câteva zile spunea că între el și cea mai tare blondă din România e nepotrivire de caracter, afaceristul a realizat că nimeni nu se compară cu ea și a început să-și ceară iertare și să promită că nu va mai greși niciodată.

Și Bianca i-a mai dat  șansă și, într-o scurtă declarație pentru Antena Stars a mărturisit că cei doi sunt împreună: „Eu am o relație cu acest bărbat de aproape doi ani de zile, eu nu mi-am schimbat partenerul, noi dormim în aceeași casă, suntem bine. Că apar șosete care intră, care ies, nu e problema mea”, a afirmat vedeta.

A dus-o în familie pentru prima dată

Din ceea ce spun sursele, marea durere a Biancăi Drăgușanu era faptul că Bădălău nu-și asumă relația cu ea, dar, pentru că s-a făcut băiat cuminte, afaceristul a rezolvat problema asta la nunta lui Nicole Cherry, care a avut loc în locaţia de lux pe care familia lui o deţine în Bolintin Vale.

Potrivit informațiilor oferite de Click, Gabi și-a luat iubita de mână și a mers cu ea la acest important eveniment, fără să țină cont că acolo se afla și sora lui, Sabina, la nunta căreia Bianca nu a avut acces. Se vede treaba că de data asta Bianca Drăgușanu a știut să-și impună punctul de vedere și să le demonstreze tuturor cine e șefa.

Sursă foto: instagram