Telenovela continuă. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, întâlnire la ceas de seară. Se negociază împăcarea

Telenovela continuă. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, întâlnire la ceas de seară. Se negociază împăcarea
La puțin timp de când a anunțat cu surle și trâmbițe pe contul său de socializare că relația lui cu Bianca Drăgușanu a luat sfârșit, Gabi Bădălău a schimbat foaia.

Gabi Bădălău nu poate renunța la Bianca Drăgușanu, dovadă că cei doi au fost văzuți împreună la scurt timp după ce și-au anunțat despărțirea.

Telenovela continuă. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, întâlnire la ceas de seară. Se negociază împăcarea

Nimeni nu mai poate înțelege ce se întâmplă între Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu. Nici împreună nu pot trăi, dar nici separat, iar fiul fostului ministru al Economiei și-a dat seama că a călcat grav pe bec. Paparazii de la Cancan i-au prins pe cei doi când discutau la unul dintre cele mai luxoase localuri din Capitală, probabil, termenii împăcării.

Acum rămâne de văzut dacă cea mai sexy blondă din showbizz-ul românesc are de gând să îi mai dea o șansă Don Juan-ului, sau dacă e hotărâtă să-l găsească pe bărbatul vieții. Care să nu aibă Instagram, așa cum singură a mărturisit.

“Ne vedem fiecare de planuri de viitor, separați”

În urmă cu câteva zile, Gabi Bădălău anunța pe contul de socializare că fiecare dintre cei doi iubiți își va continua viața așa cum știe mai bine dar, după cum se vede, dorul de Bianca l-a făcut să uite de această postare. “După o lungă perioadă de timp în care am fost implicat într-o relație… în urma nepotrivirii de caracter, am decis să rămânem amici, să rămânem cu lucrurile frumoase. Să ne vedem fiecare de planurile noastre de viitor… separați”, a scris Gabi Bădălău, pe Instagram.

Bianca a mărturisit că nu mai vrea să fie asociată cu Bădălău

Nici Bianca nu a stat atunci și l-a luat peste picior pe iubitul său, afirmând că nu mai vrea să fie asociată cu el: “Mi se pare amuzant că și-a dat seama după trei săptămâni că nu mai suntem într-o relație. Atât timp cât noi n-am avut niciodată un prezent, nu aveam cum să avem un viitor. Nu mă mai asociați vă rog cu acest personaj”.

Sursă foto: instagram, cancan