Bianca Drăgușanu i-a făcut-o lui Bădălău. Afaceristul o să-și muște mâinile de furie

Bianca Drăgușanu i-a făcut-o lui Bădălău. Afaceristul o să-și muște mâinile de furie
La scurt timp după ce Gabi Bădălău a anunțat cu surle și trâmbițe că povestea lui cu Bianca s-a sfârșit, blonda a ieșit să facă lumină.

Au avut parte de certuri și împăcări, dar lumea se aștepta să-i vadă în fața altarului. Bianca și Bădălău au rupt orice legătură și se pare că de data asta e definitivă.

Bianca Drăgușanu i-a făcut-o lui Bădălău. Afaceristul o să-și muște mâinile de furie

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu au noroc în dragoste. După multe relații care s-au terminat dezastruos, nici povestea lor de iubire nu a avut happy end. Chiar dacă au încercat să facă tot ce i-a stat în putință să-și facă o familie alături de afacerist, blonda și-a dat seama că trebuie să-și vadă de viața ei și să-și găsească un bărbat care să o merite. Cel care a anunțat că nu mai formează un cuplu a fost Bădălău, care a invocat drept motiv „nepotrivirea de caracter”.

„După o lungă perioadă de timp în care am fost implicat într-o relație, în urma nepotrivirii de caracter, am decis să rămânem amici, să rămânem cu lucrurile frumoase și să ne vedem fiecare de planurile noastre de viitor… separați”, a scris Gabi Bădălău pe Instagram, alăturând și un gif cu mesajul clar: „The end”, au fost cuvintele lui Gabi.

Bianca îi dă o lecție fostului iubit

La scurt timp de la acest anunț, a ieșit și Bianca cu primele declarații. Departe de a suferi după Bădălău, aceasta l-a ironizat pe fostul său iubit, mărturisind că ei s-au despărțit mai demult, iar el a înțeles asta abia acum. „Mi se pare amuzant că și-a dat seama după trei săptămâni că nu mai suntem într-o relație. (…)

Atât timp cât noi n-am avut niciodată un prezent, nu aveam cum să avem un viitor. Nu mă mai asociați vă rog cu acest personaj”, a declarat Bianca Drăguşanu pentru Cancan. Sursele spun că aceasta n-ar fi putut să suporte rușinea trăită atunci când l-a prins alături de Florin Salam, alți bărbați și câteva domnițe și s-a hotărât să-și vadă de viața ei.

„De când e lumea și pământul există afaceri în care investești și nu pierzi”

Și dacă în amor lucrurile stau prost pentru Bianca, financiar aceasta e pe val și intenționează să demareze o afacere imobiliară.  „Am tot fost să văd niște case, vreau una cu curte. Sunt în vizionări, încă nu am găsit ceea ce caut. Merită. De când e lumea și pământul există afaceri în care investești și nu pierzi, chiar dacă există inflație. Sunt sceptică, nu vreau să deconspir planurile mele, dar da, intenționez să demarez o afacere imobiliară”, a declarat Bianca.