Gabi Bădălău anunță că s-a despărțit de Bianca Drăgușanu. Mama lui a câștigat „războiul” cu diva

Gabi Bădălău anunță că s-a despărțit de Bianca Drăgușanu. Mama lui a câștigat „războiul” cu diva
Informația momentului este că Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu nu mai formează un cuplu. Cei doi s-ar fi despărțit în urma numeroaselor „nepotriviri de caracter” de care au avut parte.

Dacă s-a ajuns în acest punct, s-ar putea spune că și familia tânărului a avut un aport consistent, fiind lucru știut că mama lui Gabi Bădălău nu o agrea pe Bianca Drăgușanu și, în ciuda relației de un an de zile a fiului ei cu ea, nu a vrut să o cunoască pe blondină, rămânând la părerile ei despre aceasta. Apoi a fost și nunta surorii lui Gabi Bădălău, la care Bianca, iubita sa, nu a fost binevenită.

Ca atare, blondina a plecat în Dubai, și-ar fi luat locuință acolo și s-a mai zvonit și că ar fi însărcinată. Presiune și mai mare pe bărbatul tată deja a doi copii frumoși.

Gabi Bădălău rupe pisica: „The end”

În ultima vreme, Gabi și Bianca s-au certat rău, după escapada de la petrecerea burlacilor pentru Florin salam. Presa a relatat, pe surse, că Bianca a fost foc și pară după ce și-a găsit iubitul petrecând cu mai multe fete de companie.

Pe la miezul nopții trecute, Gabi Bădălău a decis să facă anunțul. A dorit să spună el însuși lucrurilor pe nume.

„După o lungă perioadă de timp în care am fost implicat într-o relație, în urma nepotrivirii de caracter, am decis să rămânem amici, să rămânem cu lucrurile frumoase și să ne vedem fiecare de planurile noastre de viitor… separați”, a scris Gabi Bădălău pe Instagram, alăturând și un gif cu mesajul clar: „The end”, scris cu majuscule.

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău a fost dintotdeauna una controversată și presărată cu scandaluri și împăcări. Postarea de noaptea trecută vine după ce, acum cțteva zile, bărbatul a mai avut o replică acidă la adresa blondinei:  „Doar pentru că te potrivești, nu înseamnă că acela îți este locul”.

Ce făcea Bianca Drăgușanu ieri seara, înainte de postarea lui Bădălău

Poate că și asta l-a motivat pe Bădălău să iasă în public și să spună lucrurilor pe nume. Cu patru ore înainte de postarea sa, Bianca a făcut ea însăși o postare pe rețelele sociale în care probează o rochie de mireasă toată bătută în cristale. „My dress” ( n.r. trad.: Rochia mea) a scris blondina alături.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bianca Dragusanu (@biancadragusanu18)

Ceea ce surprinde e „tăcerea” absolută a Biancăi, pe rețelele sociale, după postarea lui Gabi Bădălău. Cel puțin până în această dimineață.

Sursa foto: Instagram