George Burcea sare din scandal în scandal. Înjură de mama focului pe Instagram

George Burcea sare din scandal în scandal. Înjură de mama focului pe Instagram
Cu o jumătate de an în urmă, Keed de la Chefi la cuțite a avut o replică nepotrivită la adresa lui George Burcea. Actorul n-a uitat.

George Burcea nu uită niciodată când cineva îl calcă pe coadă și așteaptă momentul să-și ia revanșa. Ce s-a întâmplat acum.

George Burcea și Keed de la Chefi schimb de replici dure pe rețelele de socializare. Actorul s-a răzbunat

În noiembrie anul trecut, Keed de la Chefi la cuțite l-a zgândărit pe George Burcea postând o fotografie cu fostul soț al Andreei Bălan, mesajul fiind „RIP. Mi-a părut bine”. El a avut această replică după ce actorul a făcut acel live judecat de multă lume, în care instiga la violență împotriva femeilor.

Chiar dacă ulterior și-a cerut scuze în fața tuturor, cuvintele lui Burcea nu se uită așa ușor. Recent, între actor și Keed de la Chefi la cuțite a intrat dihonia, după ce actorul a reînceput scandalul lăsând un comentariu unui coleg, la o postare în care apare și fostul concurent de la Chefi la cuțite.

„Bro, tu ești actor. De ce cânți cu bucătari de omlete?”, i-a scris George Burcea actorului Theo Costache.

Keed l-a avertizat că „că nu știe în ce se bagă”

Când a văzut asta, Keed a luat foc și l-a avertizat pe Burcea să se potolească, pentru că „că nu știe în ce se bagă”.

De aici până la un scandal în toată regula n-a mai fost decât un pas. Cei doi au început să arunce cu noroi unul în celălalt, iar jigniri precum „animal prost”, „dobitoc” și „ratat” au fost pe bandă rulantă.

A reclamat-o pe Andreea Bălan la Protecția Animalelor

George nu a pus punct problemelor nici cu Andreea Bălan, pe care a amenințat-o recent că o va reclama la Protecția Animalelor. El a spus că superbul câine pe care l-a cumpărat în 2015 are răni și plăgi deschise pe întregul corp, iar vinovată este cântăreața.  „Probabil unii dintre voi știu că am avut un Labrador pe nume Jack. L-am cumpărat în 2015, pentru că stand la curte și fiind iubitor de animale era momentul perfect pentru el.

L-am îngrijit până în anul 2020, când m-am mutat. Deși stăteam într-un apartament cu 3 camere, iar cățelul avea 35 kg, am dorit în nenumărate rânduri să-l iau, dar nu mi s-a permis de către «proprietara și mama acesteia». Până acum două luni am tot insistat să-l iau și am și vorbit cu 20 de persoane să-l țină la curte, tocmai pentru a avea mai mult spațiu“, s-a destăinuit Burcea.

Citește mai mult despre acest scandal, AICI!

Sursă foto: instagram