Exclusiv. Bianca Drăgușanu o dă pe Feng Shui. Ce mari probleme are, de fapt

Exclusiv. Bianca Drăgușanu o dă pe Feng Shui. Ce mari probleme are, de fapt
Bianca Drăgușanu caută prosperitate pe toate căile. Ea se laudă de mult timp că face mulți bani, prin forțe proprii, iar acest lucru este evident. Dar nu se supără să atragă banii și prin metode neconvenționale.

Diva conduce o afacere cu haine de lux care merge foarte bine, dar, cu toate acestea, Bianca Drăgușanu o dă pe Feng Shui. În plus, câștigă mii de euro săptămânal promovând pe rețelele de socializare diferite produse. Chiar dacă insistă că își câștigă singură banii, este în continuare dornică să aibă cât mai mulți. Iar pentru asta e dispusă să apeleze și la metode neconvenționale.

Cu puțin timp înainte de intrarea în noul an chinezesc, Bianca Drăgușanu a primit un obiect Feng-Shui menit să îi aducă prosperitate și mai multă. Iată despre ce este vorba și mai ales ce probleme majore a adus cu sine „magnetul de bani”.

Bianca Drăgușanu o dă pe Feng Shui

„Mă confrunt cu o situație. Acesta se numește Copacul prosperității și se așază în vestul încăperilor în care vreți să vină prosperitatea. Cum încăperea asta are un vest opus cu ceea ce credeam eu, am băgat o busolă, pe telefon. Care busolă este derutată. Trebuie să găsesc vestul și să văd cât de prosperă e treaba”, a dezvăluit, pe Instagram, Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu o dă pe Feng Shui

Într-un final, frumoasa blondină a reușit să identifice vestul în buticul ei. Dar a apărut o altă problemă. Și mai mare. „Nu am cum să pun copacul, nu am unde să îl atârn! Nu pot să-l bag în rochii. Acum aștept pe cineva să facă niște chestii pe aici să pun copacul”, a mai dezvăluit afacerista.

Faptul că apelează la corecții și stimulente Feng Shui este o noutate în ceea ce o privește pe Bianca Drăgușanu. Dar acest lucru ne arată că diva își dorește cu orice preț să aibă parte de tot ce e mai bun, și să nu se mai streseze cu probleme în afaceri. E conștientă că dacă afacerile îi merg strună, și restul planurilor vor fi favorabile.

Sursa foto: Instagram

Don Juan în uniformă. Câte neveste s-a dovedit că avea un polițist