Don Juan în uniformă. Câte neveste s-a dovedit că avea un polițist

Don Juan în uniformă. Câte neveste s-a dovedit că avea un polițist
Șeful poliției dintr-un  mic oraș, căsătorit, tatăl a patru copii trăia o „viață triplă”. Adevărul a ieșit la iveală, și odată cu acesta, consecințele.

Un șef de poliție din Texas, căsătorit, a fost plasat în concediu administrativ după ce s-a dovedit că e un adevărat Don Juan în uniformă și a fost acuzat că are relații romantice în desfășurare cu cel puțin două femei diferite. Acestea, pe lângă soția sa.

Când Departamentul de Poliție Stinnett, orășel din nordul Texasului l-a numit pe Jason Collier, în vârstă de 39 de ani, ca noul său șef  în februarie 2020, anunțul de pe Facebook spunea că este căsătorit și tatăl a patru copii. Cu toate acestea, potrivit uneia dintre pretinsele sale prietene, Collier a trăit o „viață dublă și chiar triplă”, în ciuda faptului că era căsătorit legal.

Don Juan în uniformă

Fosta sa iubită, Cecily Steinmetz l-a acuzat pe Collier că este un duplicitar, spunând că el nu numai că a avut o relație serioasă cu ea, dar mai era și cu cel puțin o altă femei în relații asemănătoare. Iar astea se întâmplau în timp ce bărbatul era căsătorit.

„Șeful Jason Collier duce o viață dublă chiar triplă.  Am fost prietena lui până ieri”, a scris ea într-o postare care a devenit rapid virală. „M-a mințit și mi-a prezentat documente de divorț false când am aflat că este căsătorit. Am aflat și despre o a doua sa relație, Kirsti, aseară.  El ne-a mințit pe noi, pe copiii noștri, și ne-a rugat pe amândouă să ne căsătorim cu el.

Ea a continuat să-l numească „un amărât” al orașului pe care îl deservea ca șef al poliției. „Tocmai ne-am întors din vacanța petrecută în Taos duminică – între timp, celeilalte i-a spus că este în misiune în Portland”, a spus ea.

Polițist dat în vileag de amante

Potrivit Heavy.com, Steinmetz a aflat despre înșelăciune după ce a văzut fotografii pe Facebook. Una dintre celelalte presupuse prietene ale lui Collier, Kristi Shaffer, a văzut postarea și a comentat, spunând că și ea se întâlnește cu el. Și, de fapt, că erau logodiți din decembrie.

Steinmetz l-a confruntat apoi pe Collier cu privire la soția sa, căreia i-a prezentat un document fals în care spunea că au anulat căsătoria. „Șeful poliției Jason Collier și-a făcut drum în viața mea, în viața copiilor și a familiei mele, a scris ea. A petrecut weekendul cu mine, mi-a spus tot weekendul că abia așteaptă să se căsătorească cu mine.  Se pare că nu sunt singura.

În mod clar, el nu are morală sau etică. Nu numai că mi-a făcut rău, dar mi-a rănit copiii cu minciunile lui”. Alte câteva femei au făcut remarci despre Collier, unele spunând că l-au întâlnit pe aplicațiile de date-ing. Una din femei a susținut că se întâlnește în mod frecvent cu șeful poliției. Cu aceste acuzații , consiliul orașului Stinnett l-a plasat pe Collier în concediu administrativ până la demararea unei anchete.

„Orașul Stinnett este conștient de situația actuală care în care este implicat șeful poliției, Jason Collier, se spunea într-o declarație a primarului orașului, Durk Downs. Conform politicii orașului, ne vom abține să comentăm orice problemă personală a angajaților într-un forum public până la clarificarea situației acestora”.

Sursa foto: Pixabay

Ultimele informații despre starea sănătății lui Michael Schumacher. Poate merge?