Bianca Drăgușanu știe exact ce bărbat vrea. Unul care să nu aibă Instagram

Bianca Drăgușanu știe exact ce bărbat vrea. Unul care să nu aibă Instagram
Invitată în emisiunea lui Teo Trandafir, Bianca Drăgușanu a spus tot adevărul despre relația cu Bădălău și sarcina de care s-a tot vorbit.

De peste o săptămână, toată presa vuiește despre faptul că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău vor fi din nou, părinți. Ce spune blonda.

Bianca Drăgușanu știe exact ce bărbat vrea. Unul care să nu aibă Instagram

În urmă cu aproape doi ani, Bianca a început o poveste de iubire cu Bădălău și spera că acesta va fi bărbatul ce îi va aduce bucurie în viață. Dar n-a avut deloc noroc, relația lor fiind presărată cu certuri și intrigi, despărțiri și împăcări, chiar dacă amândoi au încercat să fie cât mai discreți cu putință.

Picătura care a umplut paharul și a determinat-o pe Bianca să o hotărâre decisivă a fost afaceristul. Dornic de senzații tari, el a participat cu câteva săptămâni în urmă, spun sursele, la petrecerea burlacilor organizată de Florin Salam. N-a scăpat de ochiul vigilent al Biancăi care i-a prins pe bărbați, alături de alți prieteni și câteva domnițe jucăușe și le-a stricat cheful.

De aici, s-a rupt și lanțul de iubire. Recent, Bădălău a transmis un mesaj pe contul de socializare în care a explicat că a încetat orice legătură cu iubita sa.

„Chestia asta o făceau fetele de liceu, în niciun caz un bărbat de afaceri cu doi copii și o relație dificilă”

„(…) Mie mi se pare că se faultează singur cu chestia asta (n.r. cu mesajul postat pe Instagram). Chestia asta o făceau fetele de liceu, în niciun caz un bărbat de afaceri cu doi copii și o relație dificilă. Nu am avut o relație ușoară, eu am luptat mult pentru relația asta, dar nu mai am energie să lupt.

Eu îmi doresc un bărbat asumat, un bărbat care să nu aibă Instagram, pentru că eu deja sunt o persoană expusă și nu am nevoie să facă ce fac eu, pentru că dintre noi, eu sunt femei. Eu sunt cea expusă, tu nu trebuie să ai timp decât de afacerile tale, de prioritățile tale și de viață la modul general, dar ocupația ta principală nu trebuie să fie să dai explicații presei”, a spus Bianca Drăgușanu în emisiunea lui Teo Trandafir.

Nu e însărcinată

Chiar dacă au avut mari carențe în relație, după cum spune Bianca, ea și-a asumat totul și a ținut mereu cont de dorințele afaceristului, pentru că a crezut în relație. De aceea, și-a și dorit să mai facă un copil cu iubitul său, dar în acest moment nu e însărcinată.

„A apărut acest zvon, dar îți spun sincer că și dacă ar fi fost adevărat, până nu sunt sigură pe ce vreau eu și pe sănătatea mea și a copilului care urmează să vină pe lume, eu nu aș fi recunoscut. Dacă voi rămâne însărcinată, voi veni la tine în emisiune când voi avea 4-5 luni și voi fi sigură că sarcina decurge cum vreau eu și medicul și atunci nici nu mai poți să ascunzi. (…)

A pornit de la faptul că noi ne doream foarte tare să fim părinți. Nu am fost la nicio clinică, cum s-a scris. Am vorbit despre viitor, e normal despre un an jumătate să vorbești despre asta. E un subiect foarte sensibil, delicat și nu vreau să vorbesc foarte mult, nu e cazul”, s-a destăinuit Bianca.

Sursă foto: instagram