Bianca Drăgușanu tună și fulgeră după ce a fost amenințată. „Făi, potolește-te, că ești prăjită”. Exclusiv

Bianca Drăgușanu tună și fulgeră după ce a fost amenințată. „Făi, potolește-te, că ești prăjită”. Exclusiv
Când credea că e mai liniștită și are o zi frumoasă, Bianca Drăgușanu s-a trezit pusă într-o situație dubioasă.

Bianca Drăgușanu nu mai înțelege ce se întâmplă cu fetele din ziua de astăzi și încearcă să le dea sfaturi importante.

Bianca Drăgușanu tună și fulgeră după ce a fost amenințată. „Făi, potolește-te, că ești proastă și prăjită”. Exclusiv

După ce și-a dus copilul la școală și a fost la o bună prietenă, Bianca Drăgușanu a ajuns la atelier, unde a avut parte de un episod care a enervat-o cumplit. Pe numărul de telefon unde, de obicei, se fac comenzi pentru rochii, a sunat de nenumărate ori o tânără care vroia să vorbească neapărat cu Bianca.

„Vroia 14.000 de euro de la mine”

„Era disperată să dea de mine, că are să-mi transmită ceva, că e o chestiune de viață și de moarte. Era o tânără din Brașov, disperată care vroia 14.000 de euro, că mi-i dă înapoi, 1000 de euro pe lună, că să ne împrietenim.

I-am spus că nu-mi trebuie prieteni noi.  Vroia să facă mai multe tratamente corporale ca să slăbească. M-a ținut 20 de minute în care a încercat să mă convingă de bunele ei intenții, că e campioană la slăbit și la îngrășat”, a spus iubita lui Gabi Bădălău.

“Nebuno care ești, stai liniștită”

Bianca i-a spus că nu îi dă nimic, dar femeia s-a înfuriat și a început să o amenințe. „Apoi, pe un ton obraznic, a încercat să-mi spună că roata se întoarce și să mă condiționeze. Nebuno care ești, stai liniștită. Am și înregistrat-o, că era un orator bun”, a mai spus Bianca, plină de nervi.

Când a crezut că tânăra s-a liniștit, Bianca a început să primească mesaje de amenințare pe whats up, iar atunci a izbucnit: A început să mă amenințe, să-mi spună că se duce la televiziune. „Făi, potolește-te, că îți dau block, că ești proastă și prăjită”, a replicat blonda. Atât acestei fete, cât și celorlalte domnișoare care vor să slăbească, Bianca le dă un sfat: „Ca să slăbești, îți trebuie în primul rând ambiție și cei patru S: sală, sport, soare și somn”.