Biberon și Tomberon vor face de acum show cu Florin Călinescu la „Românii au talent”

Biberon și Tomberon vor face de acum show cu Florin Călinescu la „Românii au talent”
Au început edițiile în direct ale emisiunii „Românii au Talent”. Concursul de talente are în spate o întreagă echipă care muncește din greu pentru materialele de calitate pe care le difuzează pe micile ecrane.

Biberon și Tomberon vor face de acum show cu Florin Călinescu la „Românii au talent”. Semifinalele concursului au început tumultos. 

Florin Călinescu râde de Smiley

Showul de talente devine din ce în ce mai intens, pe măsură ce finala se apropie cu pași repezi. La începutul primei semifinale în direct „Românii au Talent”, Florin Călinescu a aruncat cuvinte dure către cei doi prezentatori, Smiley și Pavel Bartoș.

Florin Călinescu, jurat al competiției „Românii au Talent”, a distins publicul cu umorul său caracteristic. Celebrul actor a făcut mai multe glume la adresa lui Smiley, după ce prezentatorul l-a întrebat cum se simte să fie din nou în formulă completă la semifinală, în direct, cu tot cu public, chiar dacă nu este la fel de numeros ca înainte.

„Miroși a biberon, dă-te mai încolo”

Făcând o aluzie la faptul că Smiley a devenit tătic cu doar două luni în urmă, Florin Călinescu i-a spus artistului că miroase a biberon.

Exclusiv. Smiley cere ajutorul fanilor ca să termine o piesă

„Miroși a biberon, dă-te mai încolo”, i-a spus actorul lui Smiley. Nu a durat mult, că a intervenit și Pavel Bartoș în discuția lor, iar Călinescu a avut o replică și pentru el.

„Și eu a ce miros?”, a întrebat Pavel Bartoș. „Tu miroși a tomberon”, i-a răspuns prezentatorul de la Pro TV.

„Doamnelor și domnilor, biberon și tomberon (…) S-a întrunit formula completa și putem începe prima semifinală live”, a continuat Pavel Bartoș.

Jurații de la Românii au talent, în formulă completă

„Românii au talent”, din nou în formulă completă 

Pare o iluzie, dar, după o bucată bună de vreme, jurații de la „Românii au talent” sunt în formulă completă. Smiley și Pavel Bartoș fiind încântați peste măsură să se afle din nou în fața unui public, care se află pe scaune, nu doar în fața unor ecrane.

Pentru prima dată, telespectatorii vor decide cine merge mai departe, în marea finală. Faptul că jurații au putut fi alături de public a fost extrem de emoționant, după cum a remarcat și Andra.

„Îmi era dor de aceste emoții. Mă bucur că se întâmplă această semifinală, sunt sigură că și oamenii de acasă se bucură. Avem cele mai bune locuri, mulțumim din suflet”, a spus Andra.

Și Andi Moisescu se bucură de această reuniune, spunând: „Sper din tot sufletul concurenții să se bucure cel puțin la fel de mult cum ne bucurăm noi. Să fim din nou toți împreună și publicul împreună cu noi (…) Abia acum vom prețui publicul la adevărata lui valoare”.

Alexandra Dinu a comparat această experiență cu cititul unei cărți, pentru că a trecut prin multe emoții de-a lungul preselecțiilor: „Știi, e ca o carte bună. Nu știi cum începe, la ce să te aștepți când o deschizi. O descoperi pagină cu pagină, trăiești fiecare moment, înveți, te bucuri, râzi, plângi, treci prin tot acest set de emoții”.

Crochete de cartofi cu cașcaval și sos de smântână. Garnitură uimitoare

Recomandarile noastre