Bijuteria de suflet a Gabrielei Oțil. A așteptat un an să o primească

Bijuteria de suflet a Gabrielei Oțil. A așteptat un an să o primească
Ca orice femeie și Gabriela Oțil e îndrăgostită de diamante și ori de câte ori are ocazia își etalează bijuteriile.

Dintre toate acestea, cea mai dragă sufletului său rămâne o brățară cu diamante, care i-a fost dată în dar de soțul său.

Gabriela a purtat-o la nuntă, dar a fost doar un barter. Și-a dorit-o enorm, iar Dani i-a cumpărat-o. I-a oferit-o însă cadou după ce l-a adus pe lume pe micuțul Tiago.

„Este o bijuterie de suflet, și inelul de logodnă la fel și va urma verigheta”

„Îmi place să-mi port bijuteriile, nu să le țin acasă, în sertar. Cea mai frumoasă bijuterie este o brățară cu diamante, pe care Dani mi-a oferit-o când am născut. Mă emoționez mereu când mă uit la ea. Este brățara pe care eu am purtat-o la nuntă, atunci în sistem barter și pe care mi-am dorit-o foarte mult.

Cel mai prețios dar primit de Gabriela Oțil este o brățară cu diamante

După un an, când am născut, mi-a dat-o Dani, care o cumpărase de atunci. Este o bijuterie de suflet, și inelul de logodnă la fel și va urma verigheta”, a povestit fotomodelul într-un interviu recent.

Care e secretul relației fericite

Dani și Gabriela Oțil formează unul dintre cele mai închegate cupluri din showizz-ul românesc, iar soția prezentatorului spune că secretul este faptul că-și lasă spațiu unul altuia. „Ne iubim foarte mult, avem încredere unul în celălalt și ne oferim spațiu. El are activitățile lui în continuare, eu pe ale mele și ăsta e un lucru extrem de important într-un cuplu”, a mai spus Gabriela.

Ca în orice cuplu, mai sunt și situații tensionate, dar blonda spune că nu cedează niciodată. „Eu nu fac asta, sunt Scorpion, sunt foarte încăpățânată, încercăm să ajungem la un punct comun”, a recunoscut soția lui Danil Oțil. Și pentru că toată lumea îi întreabă dacă își mai doresc copii, Gabriela i-a lămurit pe toți: „În momentul în care vom reuși să dormim o noapte întreagă, atunci ne vom gândi și la asta”.

Recomandarile noastre